2777
2789
عنوان

میخوام تابستون یوتوب شروع کنم

116 بازدید | 13 پست

چون تابستون کنکورم تموم میشه و چنل هم در مورد کیپاپ و کیدراما و بازیگری هست در کل و برای اینکار نیاز به چندتا ادم دارم که در مورد اینا اطلاعات داشته باشن دوستام هستن ولی اونا مذهبین و احتمالا خانواده اشون نزارن یا خودشون نیان پس چیکار کنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب ادماش از کجا بیارم اخه

نیاز به کسی نداری ،اطلاعات رو خودت سرچ کن پیدا کن ،ادیت زمان بره یه ادیتور میخوای و یه تامنیل زن ،که اونم تو گروههای تلگرام میتونی با قیمت مناسب پیدا کنی،میتونی با هوش مصنوعی هم ویدئو بسازی،مثلا زندگی نامه ستارگان کیپاپ رو بسازی،آموزشش تو یوتوب هست ،مثلا کانال خانم رقیه حسینی از اول تا آخرش رو آموزش داده ،از تو کانال تلگرام خانم حسینی هم میتونی با ادیتورها و تامنیل زنها آشنا بشی،البته تو دیوار هم هست

من که خودم مشکل ادمارو دارم وگرنه با کس دیگه بهتره چون هزینه ها میاد پایین و برای ببینده ها هم جذاب ...

اگه بخوای با کسی شروع کنی بعد ها به درآمد رسیدی باید به بقیه هم بدی اینجوری چیزی واسه خودت نمیمونه ، اونایی که میبینی هر کدوم ادیتور جدا یا حالا هر چیز دیگه ای دارن چند ساله کار کردن