2777
2789
عنوان

شاید خر منطق داشته باشه ولی شوهر من نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 59 پست
عزیژم قضاوت نکنتاپیک های قبلیش رو ببینی میفهمی شوهرش چه هیولاییه

بنظر من اسی خیلی بد با همسرش صحبت میکنه از توی همین تایپیک مشخصه...من نمیگم شوهرش مقصر نیست....بیشتر مرد ها اخلاق های بدی دارن ولی کاملا مشخصه اسی به همسرش احترام نمیذاره و شخصیت ش رو حفظ نمیکنه مرد به اقتدار نیاز داره تا بتونه یه تکیه گاه محکم باشه من خودمم گاهی از همسرم خیلی ناراحت میشم ولی محاله اینجوری صحبت کنم باهاش ...

ابدیتی در پیش است و تو معمار یک ابدیت هستی پس خوب بساز ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی وضعیت سختیه که مادربزرگ چی پدربزرگمگه میشه اخه اینحوری سو استفاده میکنه

هیچ کس ندارم ولی می تونم با پول مهریه م خونه رهن کنم که اونم باید خونه این بمونم تا مهریه بده

هیچ کس ندارم ولی می تونم با پول مهریه م خونه رهن کنم که اونم باید خونه این بمونم تا مهریه بده

چیزی اگه به اسم خودش داشته باشه سریع بهت یه مقداری میدن در حدی که بتونی خونه رهن کنی؟اصلا پیزی ب اسم خودش هس؟

والا دم خانوادش گرم شعور دارن حداقل

شمام انقد زیاد فحش ندع

تموم‌حق با توعع ولی نمیشه ک‌زندگیتو خراب کنی بخاطر این مسئله

اونم‌مریض شد همین بلا رو سرش بیار 

مشکلات اساسی زندگیتونو اینجا نگید ، اینجا همه تنها فکرشون خیانت و طلاقه...         ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بیشتر ببینید