2777
2789
عنوان

یادآوری

116 بازدید | 13 پست

🌱رسول خدا فرمود:

«به کسی که محرومت کرده، عطا کن،

با کسیکه از تو بریده، رابطه برقرار ساز،

کسی که بر تو ستم کرده، از او درگذر؛

هرگاه چنین‏ کردی، خداوند

پشتیبان تو خواهد بود»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببخشید قصد جسارت ندارم هر کجاش درست نبود بهم بگین ولی خود خدا دشمنان اسلام رو میگه کمین کنید و تو فرصت مناسب نابود کنید بعد ب ما توصیه میکنه ک ب کسایی ک بهمون ستم کردن ببخشیم ؟ مگه ما امام علی هستیم 🤧 

« این کاربری فعال نیست »

امکان داره برای یسری ها صدق نکنه!

دقیقا نکتش همینه.. هرجا دیدید برای همه یک نسخه پیچیده شده قبولش نکنید.. آدمهایی هستن که از شیطان هم بدترن وقتی کوتاه میای جسورتر میشن ضربه ی بعدی رو محکم تر می زنن.. 

دقیقا نکتش همینه.. هرجا دیدید برای همه یک نسخه پیچیده شده قبولش نکنید.. آدمهایی هستن که از شیطان هم ...

بله متاسفانه

اما گاها کسی که از خودت بهت نزدیک تره وقتی پشیمون شده باشه و بهش فرصت دوباره بدی قطعا جبران میکنه

بله درسته

✍در حدیث آمده است:

مردی خدمت رسول خدا (ص) آمد و عرض کرد: یا رسول الله! من‏ خویشاوندانی دارم که من با آنان پیوند می‌کنم و رابطه دارم، اما آنان‏ آزارم می‌دهند. تصمیم گرفته‌ام آنان را ترک کنم. حضرت رسول فرمود: «آن‌گاه، خدا هم تو را ترک می‌کند!...» گفت: پس چه کنم؟

👈رسول خدا فرمود:

«به کسی که محرومت کرده، عطا کن،

با کسیکه از تو بریده، رابطه برقرار ساز،

کسی که بر تو ستم کرده، از او درگذر؛

هرگاه چنین‏ کردی، خداوند

پشتیبان تو خواهد بود».

🌱اینم کاملش

✍در حدیث آمده است:مردی خدمت رسول خدا (ص) آمد و عرض کرد: یا رسول الله! من‏ خویشاوندانی دارم که من با ...

راستش احادیث خیلی تحریف شدن 

من مرجعم قرآنه تفسیر قرآن هم نه در واقع خود کلام خدا 

مثلا همین حدیث خیلی منطقی نیست چرا باید کسی ک ب ما ستم کرده رو ببخشیم آخه 

« این کاربری فعال نیست »