2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اون سال واسه من یه کیلو پسته خریده بود ازینا که تو پاکته توش ۵۰۰ تومن پول و یه دونه قلب شکلاتی گذاشته بود میگفتم نمیتونم ببرم خونه میگفت بگو اداره داده 🤣 شانس آوردم قبل بقیه بازش کردم پول و قلبو برداشتم وگرنه من و اداره رو باهم جر میدادن 🤣

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
برو باهاش دعوا راه بنداز بگو اگه دلت میخواست میزدی،ن اینکه بپرسی

بیخیال خواهر طفلی حتی لباس عید نگرفته بود برا خودش چند بار گفت بیا بریم هم برا تو هم خودم بخرم من نرفتم 

دلم میسوزه نداره 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

والا 5ساله باهاشم فقط یه تبریک گفت عیدی کجا بود

بخشید بی منظور میپرسم  ،میتونید جواب ندید فقط از سر کنجکاوی  ،اگه فامیلتون شما رو با هم ببینن   ابروریزی نمیشع؟خانوادتون در جریانن؟ رابطتتون در چه حده ؟ از نظر راحتی    بازم  میتونید جواب ندید ❤❤

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
بخشید بی منظور میپرسم ،میتونید جواب ندید فقط از سر کنجکاوی ،اگه فامیلتون شما رو با هم ببینن ابرو ...

ماهام 6 سال باهم دوست بودیم بعد نامزد کردیم

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

اون سال واسه من یه کیلو پسته خریده بود ازینا که تو پاکته توش ۵۰۰ تومن پول و یه دونه قلب شکلاتی گذاشت ...

الان شوهرته؟

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
ماهام 6 سال باهم دوست بودیم بعد نامزد کردیم

من هیچ وقت دوست پسر نداشتم   ،شاید براتون عجیب باشه  که چرا این سوال ها رو پرسیدم   شما  رابطتتون چجور بود  ؟ میتونید جواب ندید چون شخصیه  و من فقط کنجکاوم

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
الان شوهرته؟

بله بله حدود ۶ساله🫣🤭

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

وای منم از دهنم در رف یچی گفتم گیرداده عکس بده میخواد بگیره منم هی میپیچونم😂

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.