2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم ی پیام داده بلند بالا چی بگم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 2163 بازدید | 60 پست

هیچی فردا یک‌کیلو زولبیا بامیه یا حلیمی آشی به عنوان افطار بخرید با روی خوش برید خونه مادرشوهرتون سوتفاهم و توضیح بدین 

و پوز اون خواهرشوهری که میخواد دعوا درست کنه به خاک بمالید

بذارشوهرت جواب بده بگه من که گفتم شب جایی دعوتیم برای چی منتظرماموندین ماهم ازهمه جابی خبرهرچی دلتون ...

وآله. نهایت دو تا بشقاب اضافه تر پختن که می تونند سحری بخورند.  یه جوری دعوا راه میاندازن انگار یه دیگ بزرگ تو حیاط بار گذاشتن! 

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم، 

اگر توی یک شهر یا با فاصله کمی هستید، بهتر بود برای تبریک عید حضورا میرفتید حتی اگر پذیرایی نمی‌‌شدید.

من هم شام دعوت بودم ولی بعد از سال تحویل هم خونه‌ی مادرشوهر سرزدم هم خونه‌ی مادرم.  هردو هم برای روزهای دیگه وعده‌ی شام دعوتمون کردند و قرار گذاشته شد.

حالا هم عیبی نداره، فردا تشریف می‌برید از دلشون درمیارید.

.

چ خانواده ی خوددرگیری هستن خانواده ی همسرت

انگار نشنیدن گفتین فرداشب😕

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                              ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...                 قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...                       گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...                     هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...                           گرچ ندارمت ولی در همه حال با منی                    یاد تو برخلاف توهست و همیشه ماندنیست❤

بیشتر ببینید

چرا درست نمیخونید

اسی بهشون گفته بوده امشب دعوتیم

فرداشب میایم

تقصیر اوناست

چون اسی گفته بوده نمیتونیم دعوتیم

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️

عزیزم نه تقصیر شماست نه خونواده همسرت احتمالا سو تفاهم پیش اومده فردا برید توضیح بدین نزارین این سوءتفاهم به کینه تبدیل شده احتمالا بد متوجه شدن اصلا تواین شبا این رفتارها بده شما خانمی کن یه سوپی چیزی بگیر از دلشون درد بیار تا متوجه بشن اینطوری پیش شوهرت هم بیشتر عزیز میشی 

بعضی  از کامنت ها چه قشنگ راهنمایی  می کنن و خوب مشاوره میدن

ازشون درس گرفتم واقعا 

بعضی از خانومها باسیاست و با درایت

عالین

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

فرداشب که شب قدر وشب شهادت مهمونی رفتن دیگه چیتونه ،؟مهمانی آداب داره !هروقت میزبان وقت وحال وحوصله داشت دعوتت میکنه  وخودتون رو شام  وناهار ،اونم توی ماه رمضان دعوت کردن درسته؟خودت شام درست کن وافطاری دعوتشون کن واز دلشون در بیار 

شما گفتید شب دعوت هستید و شب بعدش میرید اونجا.

چه عجیبه پیامش. 

نمیخواد توضیح بدی. 

مکه پیام و تماس تبریک عید به والدین نداشتید؟! 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

چ خانواده ی خوددرگیری هستن خانواده ی همسرتانگار نشنیدن گفتین فرداشب😕

خب بعضی وقتا ادم یادش میره یا نمیشنوه

بارها پیش اومده من به شوهرم گفتم فلان چیز را سر راه بخر و بیت. یادش رفته

پدرشوهرش هم شاید اشتباه فهمیده یا یادش رفته به خانمش بگه. بالاخره سنی ازشون گذشته

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
خب بعضی وقتا ادم یادش میره یا نمیشنوهبارها پیش اومده من به شوهرم گفتم فلان چیز را سر راه بخر و بیت. ...

والا نمیدونم

ولی در کل عجیبه

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                              ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...                 قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...                       گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...                     هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...                           گرچ ندارمت ولی در همه حال با منی                    یاد تو برخلاف توهست و همیشه ماندنیست❤

بیشتر ببینید