2777
2789
عنوان

کاش کنکور قبول نشده بودم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3186 بازدید | 121 پست
زندگی ب هیچکس آسون نمیگیره ازدواج ک همش خوشگذرونی نیست کلی مسئولیت و دغدغه خصوصا اگه بچه دار شی همین ...

دیگه این مشکلات نبود 

حداقلش یکی هم دوستم داشت 

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خاطر قهوه استرس گرفتی ولی تیروئید و تشنج ربطی به درس خودنت نداره برو دکتر

قهوه نمی‌تونستم بخورم چون ضربان قلبم میرفت بالا

کاش اصلا دغدغه درس رو نداشتم.ازینایی بودم که سن کم ازدواج میکردن این همه مشکلات هم نداشتم

عزیزم هر کاری دغدغه خودشو داره ببین من وقتیکه خواستم دیپلم بگیرم نامزد بودم 

فکر می‌کنی به همین سادگیه 

درسته زن زندگی خودت و یه مرد بودن خیلی لذت بخشه ولی خیلی پیچیده هم باید بهترین زن باشی هم باید همدم باشی هم همراه باشی هم همراز هم همدل و...در عین حال حواست به روابطتون باشه و حالا آشپزی و اینا بماند ..😂😂

درس خوندن هم سختیای خودشو داره ولی به نظرم دیگه مشخصه باید چیکار کنی از زندگی کردن و ازدواج راحتتره و البته بستگی داره هر کسی دیدش چطور باشه شاید برای یکی ازدواج خیلی آسون باشه یا حتی درس خوندن سخت مثل خودم 

نظرتون محترمه ولی عشق بعد از مثلا ۸ ماه ردزی ۱۲ ۱۳ ساعت یه کوچولو می ماسهبعد حالا فکر کن یهو ۴۰ روز ...

من خودم به شخصه رشته ام تجربی بود ببین ساعت ها میشستم زیست و شیمی میخوندم خسته نمیشدم یهو سرمو می اوردم بالا میدیدم مثلا 3 ساعت نیم سر زیست هستم با علاقه میخوندم اول برای عشق و علاقه خودم بعد برای کنکور اینجوری بود که هیچ وقت زده نشدم البته گفتم همه ادم ها مثل هم نیستن علاقه ها فرق داره 

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

منم تجربی بودم سه سال پشت موندم هم موهام ریخت کچل شدم هم کیست تخمدان گرفتم هم چشام گود شد کلا بهم ...

اخر چی قبول شدی عزیزم؟

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

چه ربطی به قبول داره؟اینا اثار کنکوری بودنه چه قبول میشدی چه نمیشدی این اثار بودن و چه بسا روحیت رو هم  میباختی

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

چه ربطی به قبول داره؟اینا اثار کنکوری بودنه چه قبول میشدی چه نمیشدی این اثار بودن و چه بسا روحیت رو ...

منظورم همون دوران کنکور بود اشتباه نوشتم 

به نظرم هدف که باشه براش آدم هر کاری میکنه و گرنه درس خوندن چه لذتی داره

شاید برای شما لذتی نداشته باشه اما زیست و شیمی برام خدا بود:) 

همون طور که مثلا یکی از دوستام بافتکار براش بافتن مو لذت بخش ولی من همیشه بهش میگم چطور بافتن مو برات لذت بخش دست هات درد نمیاد کمر درد نمیشی 🥲

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

ایقد سخت نگیر میگذره منم تهش معده درد عصبی و ریزش مو برام مونده ولی بهت بگم اصلا ارزششو نداره ایقد خودتو اذیت کنی

‏حد وسطم رو گم کردم. نه با آدم‌ها حس بهتری دارم، نه با تنهایی به توافق می‌رسم. نه حوصله شلوغی رو دارم، نه با سکوت خونه کنار میام. نه انرژی کافی برای حرف زدن دارم، نه با خودخوری حس راحتی دارم. بعضی روزها به معنای  واقعی کلمه از کادر زندگی خارج می‌شم. الان دقیقا توی اون نقطه از زندگی ایستادم که کافکا میگه: از زندگی با مردم، از حرف زدن، عاجزم! کاملا در خود فرو رفته‌ام، به خودم فکر میکنم چیزی ندارم به کسی بگویم.. هرگز؛ به هیچکس!

بیشتر ببینید