2777
2789
عنوان

کاش کنکور قبول نشده بودم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3603 بازدید | 123 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی زندگی چجوریه!؟

تو زندگی یه چیزیو به دست میاری یه چیزیو از دست میدی ،این یه اصل هست ،یکی زود ازدواج میکنه زود بچه دار میشه فاصله سنیش با بچش کمه ولی میگه مثلا جوونی نکردم و بلعکس 

یکی درس میخونه مدرک میگیره موفق میشه زمانشو برای درس میذاره و وقت تفریح رو از دست میده ،یکی دیگه بیشتر تفریخ میکنه و بدون مدرک و تحصیلات دانشگاهی میمونه 

هیچکدوم به اون یکی برتری نداره ...صرفا سبک زندگیه و نمیشه هردوتارو با هم خواست با قانون فعلی دنیا

آقایون ریکوئست نفرستن لطفا 

قبل از دانشگاه رو میگه که چه بلاهایی سر خودش و بدنش برای قبول شدن و تلاش کردن اومده

قبل از دانشگاه همه تلاش کردیم و صد البته استرس داشتیم دیگه هی اون روزا مرور کردن نداره الان هم برای ریزش مو اینا باید مراجعه کنه به دکتر دیگه کاش کنکور قبول نمیشدم نداره !😐

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

کاش اصلا دغدغه درس رو نداشتم.ازینایی بودم که سن کم ازدواج میکردن این همه مشکلات هم نداشتم

زندگی ب هیچکس آسون نمیگیره 

ازدواج ک همش خوشگذرونی نیست کلی مسئولیت و دغدغه خصوصا اگه بچه دار شی همین چیزایی ک گفتی ده برابر سرت میاد و بدنت ضعیف میشه

وای الان دیدمتو که رشتت انسانی بوده اونجا باز رقابت کم ترهچرا انقدر بلا به سرخودت اوردی

دقیقاا من تجربی بودم اینجوری نمیکردم:/

هر کس وارد پارادایم کنکور می شه بعدش به تراپی عمیق نیاز داره

به نظر من کسی که با عشق درس بخونه هیچ وقت اخر و عاقبتش این نمیشه

منم تجربی بودم سه سال پشت موندم  هم موهام ریخت کچل شدم  هم کیست تخمدان گرفتم هم چشام گود شد کلا بهم ریختمماا تنها نیستی تو این مدتم همش تو خونه بودم جاییی نمیرفتمم 😪

میدونی زندگی چجوریه!؟تو زندگی یه چیزیو به دست میاری یه چیزیو از دست میدی ،این یه اصل هست ،یکی زود از ...

دقیقا همینه زندگی باید تو پروسه ی کنکور خیلی چیزهارو فدا کنی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشودتاریخ تولدم نیست

به نظر من کسی که با عشق درس بخونه هیچ وقت اخر و عاقبتش این نمیشه

نظرتون محترمه ولی عشق بعد از مثلا ۸ ماه ردزی ۱۲ ۱۳ ساعت یه کوچولو می ماسه

بعد حالا فکر کن یهو ۴۰ روز به کنکور به منابع امتحان ها اضافه می شه