2777
2789
عنوان

کاش کنکور قبول نشده بودم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3601 بازدید | 123 پست
از روزی که شروع کردم برای کنکور اینجوری شدم

خب میگی کاش قبول نشده بودم! اگر قبول شدی که خدا رو شکر اما اگر نمیشدی خب این استرست الان بدتر میشد. البته استرس رو هورمونا تاثیر میذاره و باعث مشکلات میشه اما نه در حدی که شما میگید. احتمالا اضافه وزن پیدا نکردی؟! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب میگی کاش قبول نشده بودم! اگر قبول شدی که خدا رو شکر اما اگر نمیشدی خب این استرست الان بدتر میشد. ...

10 کیلو 

قبلش اینجوری نبودم 

یه دختری که اضافه وزن و ریزش مو و جوش نذاشت 

روحش هم داغون نبود 

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

😐😐 این همه گفتم میگی چه ربطی داشت

بله بچه های کنکوری حتی مشکل روده هم میگیرن.

گلم درکت میکنم.

ولی قرار نیست که تاابد این بیماریها باهات باشن گلم.

کم کم درست میشه.

فرصت بده

یه شب بیمارنشدی که یه شبه همچیز درست بشه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید
کاش اصلا دغدغه درس رو نداشتم.ازینایی بودم که سن کم ازدواج میکردن این همه مشکلات هم نداشتم

من هم برای کنکور خوندم و کلی مشکل برام پیش اومد بعدشم تا جواب کنکورم نیومده شوهر کردم اونم نزاشت برک رشته ای که قبول شدم بعدم اخلاقش گوه بود دارم جدا میشم 

منم دچار بیماری رودوی شدم 

ریزش مو شدید گرفتم موهام و ابروهام خیلی ریخت

میگرن گرفتم

چشمم ضعیف شد 

۲۰ کیلو اضافه وزن گرفتم 

تنبلی تخمدان گرفتم 

10 کیلو قبلش اینجوری نبودم یه دختری که اضافه وزن و ریزش مو و جوش نذاشت روحش هم داغون نبود

وزنتو کم کن نصف مشکلاتت حل میشه‌ . خود چاقی باعث مشکلات هورمونی میشه. ما اکثرا دوران کنکور رو سپری کردیم و برامون پر از تنش و استرس بوده. به اهدافمون هم رسیدیم خدا رو شکر. کسی رو میشناسم موقع کنکور ۳۰ کیلو اضافه وزن پیدا کرد پزشکی هم قبول شد،همه این مشکلات براش پیش اومد اما بعدش رفت باشگاه سبک زندگی سالم در پیش گرفت دکتر پوست و مو و زنان و غدد میرفت خدا رو شکر تا حدود زیادی سلامتیش برگشته. 

خداروشکر ولی من حقم نبود این همه اذیت بشم تو همین سن زیباییم رو بخاطر صورت و مو از دست بدم

حق داری اصلا ارزشش رو نداره..‌دیگه این هم زندگی ماست. سالهای نوجوونیت رو هدر بدی واسه رشته‌ای که حتی ازش مطمئن نیستی. تهشم با این همه استرس و مشکلاتی که می‌آره موفق شدن به هیچ دردی نمی‌خوره