2777
2789
عنوان

چند ساله دیگه پامو خونه داداشم نذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 29 پست
نهفقط میگه بیا یه هفته خونمونالکی‌میگم نه سرکار میرم و میخندم رد میشم

داداشت گناه داره ولی زنش باعث شده تونری خونشون وقتی پدرومادرت میرن توهم برو برگرد بخاطر دل داداشت صدرصد داداشت نمیدونه توچرانمیری ک یای چیزی گفته از تو

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍
نهفقط میگه بیا یه هفته خونمونالکی‌میگم نه سرکار میرم و میخندم رد میشم

اینجور آدما باید به روشون بیاری بگو من جایی که بهم بی‌احترامی بشه نمی‌رم مجبور نیستم که شما هم بهتره با کسی که دوسش داری و ازش خوشت میاد مثل خانواده خودت رفت و آمد کنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجور آدما باید به روشون بیاری بگو من جایی که بهم بی‌احترامی بشه نمی‌رم مجبور نیستم که شما هم بهتره ...

اینقدر بی تربیته که اگه باهاش دهن به دهن بشی هرچی از دهنش در میاد میگه 

بعضی داداشا از عروسم کشنه ترن خودمم نمونه شو دارم اسم عروس بد دررفته در اصل همه اتیشا از گور برادر د ...

مخالفم

نظر شما هم محترمه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

درک میکنم 

ی بار تو بدترین شرایط روحی بودم 

داداشم وزنش داشتن میرفتن بیرون گفتم سر راه منو میزارین حرم شب بود 

زن داداشم گفت نه 

آینه میگه تو همونی که یه روز می‌خواستی خورشید با دست بگیری ،ولی امروز شهر شب خونت شده ،داری بی صدا تو قلبت میمیری ....

اه چقدر یه آدم باید حقیر باشه که با مهمونش اینجوری کنه .من نمیدونم این زنها چه فکری میکنن خانواده شوهر اه اه خانواده خودشون به به

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

خونه بابا بزرگم رفتیم زنداییم همینکارو کرد 

اجیل میداد ب پسراش و خودش میخوردم فک میکرد ما متوجه نمیشین 

اصلاااا ادم شکمویی هم نیستیماا

بخدا حتی یه ذره

خیلیی بهم برخورد از اون سال هفت سال میگذره پامو اونجا نذاشتم

این ادما شعور ندارن فک میکنن همه مث خودشون گشنه هستن