2777
2789
عنوان

عکس شام سال نو😍بهار😍💚

| مشاهده متن کامل بحث + 29876 بازدید | 504 پست
سلام عزیزدلم❣انشاالله سال جدید پر از موفقیت وسلامتی برات باشه درکنار عزیزانت

منو تگ کردی حدس زدم اشپزی کردی،عکس غذا گذاشتی🤗🤗😂😂😂😍😍😍

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

@emiiily @تعلیق_نکن_نینی_یار @beauti3_ سال نو مبارک قشنگمم💋💋😘😘😘😍😍💙💙🫂🫂🌷🌷💓💓💓❣️❣️💕� ...

مرسی عزیزممممم،سال نوی شمام مباااارک😍✨ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید
ای دورتبگردم‌ ننه جان😍😍 فدات شم بیا قدمت رو چشمم خودم واست میپزم‌ هرچی دوست داشته باشی

آی ننه خداازت راضی باشه حاجی بهم گفته ترنجی برات درست می‌کنه می‌برمت پیشش ننه ازتیاره من میترسم اماحاجی ول کن نیست که😂😂😂😂ننه دوستتدارم ننه🥰🥰🥰

آی ننه خداازت راضی باشه حاجی بهم گفته ترنجی برات درست می‌کنه می‌برمت پیشش ننه ازتیاره من میترسم اماح ...

😁😁😍😍🌹🌹🌺🌺🥰🥰

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
@بانو_آریایی @دلبر_ناب_دلم @sadafa0150 سال نو مبارک خوشگلا سالی پر از برکت و سلامتی باشهه💕💕🌈🌈 ...

فدا بشم خوشگلمممم همچنین برای شما

یه نسخه پرشور از خودم داشتم که نمیدونم چطور ولی از دستش دادم.

مرسی قلبممم♥️♥️🫂🫂😍😍💕💕😘😘🌈🌈💋💋💜💜🤎🤎🧿🧿🧿🧿🧿فداتشممم عشق منی💋💋🌈🌈😘😘💕💕😍😍🤎🤎💜� ...

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤😌❤❤🫂🫂🫂🫂😘

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
سلام عزیزم سال نو مبارک انشالله سال پر از رزق و روزی داشته باشید

قربونت برممم همچنین عزیزدلم💗💗

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

مرررررسي عزيز دلم😍😚🌺🌺🌸🌸 جشمات قشنگه مهربوون😚

فداتشم😍😍🫂🫂♥️😘😘

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....