@omika @آنشرلی_باموهای_مشکی @ایدا40 سال نو مبارک قشنگممم😘😘😘💙💙💋💋♥️♥️❣️❣️🌷🌷⭐️🌈🌈🥰🥰😍😍❤ ...
سلااام شقایق بانو🤩🤩🤩سال نو شما هم مبارک
ان شاءالله امسال سالی پربرکت توام با سلامتی برای خودتون و خانوادتون باشه و صدای خنده هاتون تو خونتون بپیچه⚘️⚘️⚘️⚘️
✍از همین لحظه شروع کن🔸امام علی علیه السلام:🔹روز گذشته تو رفته است و آيندهاش محل ترديد است و(پس) زمان حال مغتنم است.فعال فقط در موارد ضرور(ی)بعد از ایلدا۰۴ دیگ به چشمامم اعتماد ندارم😏
جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
ترنج عزیزدل عیدت مبارررررررک 😘❤️سال قشنگ و بدون غمی رو پیش رو داشته باشی همراه خانواده 😍😍✨
مرسی فداتشم ممنونم🌺🥰😍🤩 نوروز و سال جدید مبارک🌹 الهی که سال جدید، سالی پر از اتفاقات قشنگ و خاص واست باشه بهمراه شادی، سلامتی و برکت فراوون🌱🌱🥰
فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ننه خوبی دیدی ماهی هوس کردم پختی ننه قربون دست پنجت برم من 😘😘😘😘
ای دورتبگردم ننه جان😍😍 فدات شم بیا قدمت رو چشمم خودم واست میپزم هرچی دوست داشته باشی
فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫