2777
2789

جریان اینکه 

یکی از پسر های فامیل سال‌ها عاشق یکی از دخترها فامیل بود دختر جوابش منفی بود اما پسر داشت همه کار می‌کرد که دل دختر را به دست بیاره و جوابشو مثبت کنه

همه فامیل، همسایه، آشنا، دوست، همکار از عشق و علاقه پسر به این دختر خبر داشتن 

تا که نزدیک دوسال پیش پسر عمه خود پسره رفته خواستگاری دختر‌ (کسی خبر نداشت پنهانی رفتن و پنهانی اصرار کردن) دختر باهاش ازدواج کرد یهو خبرش پیچید 

همه تو شوک بودیم که چی شد یهویی 

خیلیا میگفتن نامردی کردن با اینکه میدونستن چقدر یکی دیگه این دختر را سال‌ها دوست داره حداقل از فامیل خودش نباید می‌رفت خواستگاری حالا غریبه بود یک چیزی غریبه بود مهم نبود. برای همین خیلی از فامیل تو مراسمات عروسی اصلا شرکت نکردن یا به طور کل با خانواده داماد و عروس قطع ارتباط کردن.

حالا بعد دوسال عمه و شوهر عمه اون پسره که عاشق دختره بود و دختر را برای پسر خودشان گرفتن 

افتادن به هر دری زدن و التماس کردن 

که این پسر باید ما رو حلال کنه 

آه و نفرین دل شکسته پسر افتاده تو زندگیمان خیر و برکت از زندگیمان رفته 

(حالا هیچ‌کس نمیدونه چه اتفاقاتی براشون افتاده که اینجور به این فکر افتادن با اینکه حداقل تو ظاهر و چیزی که ما میبینیم عروس و داماد زندگی خوبی دارن و تازه بچه دارم شدن )

شوهر عمه میگه یک حس سنگینی رو دلم هست نه خواب دارم نه آرامش دارم دیوونه میشم .

پسره هم میگه تا زنده باشم بخاطر این نامردی نه میبخشم نه فراموش میکنم هم هرروز شکایت پیش خدا میبرم هم خودم یک روز انتقام میگیرم چون از هرکسی انتظار داشتم جز اونا میگه من شوهر عمه ام و عمه امو مثل پدر و مادرم میدیدیم نباید حداقل هم خون خودم اینجور می‌کرد.

از نظر شما احتیاج به حلالیت هست؟ یا اصلا نیست؟

یا اینکه شوهر عمه و عمه بخوان جبران کنن باید چجوری جبران کنن که این ببخشه بنظرتان ؟

خداوکیلی عمه پسر که میشه خاله من منو دیونه کرده هرروز میاد خونه امون میگه راهی بذارید که ما رو ببخشه برید باهاش حرف بزنید این حرف‌ها 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خوب ب پسره بگین عمه تقصیر نداشته... دختره خودش تو رو نخواسته.. بشین یکم فکر کن اگه دختره تو رو میخو ...

من خودم دقیقا همینو به پسر گفتم پسره گفت دختر به جهنم مهم نیست اگر غریبه بود جواب مثبت بهش میداد گورشو می‌بردم به جهنم. میگه عمه خودم و شوهر عمه ام که از بچگی مثل پدر و مادرم می‌دیدم سر یک سفره بزرگ شدیم با اینکه میدونستن من چقدر این دختر را دوست دارم نباید پنهانی و دزدکی برن و بیان بله بگیرن برای خودشان 

خوب دختره نمی‌خواسته نمیشه اونم مقصر دونست اینطور نبوده که طرفو بازی بده باهاش بمونه بعد شوهر کنه که

اصلا بحثشان دختر نیست 

همه میگن اگر غریبه بود داماد اصلا مهم نبود 

بحث سر این که عمه و شوهر عمه با پسر عمه 

با اینکه میدونستن چقدر این پسر اون دختر را دوست داره 

نباید پنهانی میومدن و می‌رفتن بدون اینکه کسی بدونه بعد جواب مثبت بگیرن برای خودشان 

اصلا بحثشان دختر نیست همه میگن اگر غریبه بود داماد اصلا مهم نبود بحث سر این که عمه و شوهر عمه با پسر ...

باید حق بدن به اونام شاید از هم خوششون می اومده 

شاید خاستگار دیگه نداشته !

شاید این اقا بهترین خاستگارش بودا و هزار تا چیز دیگ

به اونام باید حق بدید