2777
2789
سلامتی بچه هام و ترخیص نوزادم از nicu حل مشکلات حاجت روایی دل مهربونت صلوات می فرستم

الهییییی

چشم چشممم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الهی که عاقبت بخیر بشی عزیزلطفا برام دعا کن بچه هام بیان پیش خودممنم براتون آیت الکرسی خوندم

واااای مرسییییی مرسییییییی حتما

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

لطفا برا خواهرم یه دور تسبیح صلوات بفرست هدیه به چهارده معصوم و شهدا و ام البنین و فاطمه زهرا و رقیه و حضرت زینب به نیت اینکه خواهرم  به همه ی حاجتاش برسه و خدا دلشو شاد کنه انشالله 🥺

استغفرالله

جان دل؟ متوجه نشدم

ذکر استغفرالله؟

لطفا برا خواهرم یه دور تسبیح صلوات بفرست هدیه به چهارده معصوم و شهدا و ام البنین و فاطمه زهرا و رقیه ...

عجب خواهر خوبی

به روی چشمممممم

حالا که اینجوری گفتی برای خودتم دعا میکنم

برای ازدواج و بهتر شدن پوستم ی تسبیح استغفرالله میگی لطفاالهی حاجت روا باشی 💙

چشم عزیزکم😁💚🌱

سلام عزیزم مبارکت باشه حستو خریدارم🤩

لطفا برام دعا کن اول برای سلامتی وظهور آقامون دوم برای منوهمسرم تومسیردرستمون به لطف خدا قراربگیریم زندگیمون معجزه بشه و به خواسته هامون برسیم ذکر صلوات مهمونمون کن🤲🏻🥰❤

منم به نیتت ۳تا صلوات میفرستم عزیزم❤

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
التماس دعای فرج برای حاجت قلبیم دعا کن

الهییییی

چشمم چشممم

الهیییییچشمم چشممم

چشمتون بی بلا🤲

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
بیشتر ببینید
سلام عزیزم مبارکت باشه حستو خریدارم🤩لطفا برام دعا کن اول برای سلامتی وظهور آقامون دوم برای منوهمسرم ...

مرسی قشنگ من 

حتمااااااا حتمااا

برگرده ،ببینمش.

دعا میکنم به جای رفت و برگشت خدا قُلُپی نیمه گمشدتو از میانبر بیاره وسط زندگیت😁