2777
2789

لطفا یه دور صلوات بفرست هدیه به همه ی امام ها و مادراشون و ام البنین و پسراش و شهدا و پیامبرا به نیت اینکه من و عزیزانم خیییییلیییی خوشبخت و موفق و سالم و آرامش دار و خوش اقبال و خوشحال و پر رزق و روزی و سربلند و آبرو دار و آسایش دار و خوش شانس و سربلند و زیبا شیم و عمر طولانی من و عزیزانم خدا بهمون بده انشالله 🤲

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فرج امان زمانسلامتی خانوادمرزق وروزی حلالخرید مغازه. خدا خودت کمک کنکارم رونق بگیرهموفقیت پوریاقبولی ...

چشم به روی چشم

فقط ی چیزی

اون آقای اخری به نام پارسا ، فضولی نباشه میتونم بپرسم از نزدیکانت هست؟ اگر خیلییییییییی نگرانشی ی دعای سلامتی امام مهدی و ذکر ام مهمونت کنم که واقعا بشه رتبه بالا 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
نه فقط مرگ

خیلههههه خب خیلههه خب ، چون که اوضاع خوب نیست برای تو ام رو تربت دعا میکنم

خوب شدددد؟😁

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
لطفا یه دور صلوات بفرست هدیه به همه ی امام ها و مادراشون و ام البنین و پسراش و شهدا و پیامبرا به نیت ...

چشم چشمممم

به روی چشم

عجب خواهر خوبیبه روی چشمممممم حالا که اینجوری گفتی برای خودتم دعا میکنم

ممنون عزیزم خیر ببینی انشالله خواهرمو خیلی دعا کن لطفا خیلی درد و رنج کشیده ست خواهرم خیلی غم و سختی زیاد سر  خواهرم اومد😭😭😭😭😭😭

جیگرااااا ببخشید اگه بعضیاتونو فقط لایک کردم ریپلای نکردم

هروقت براتون ذکر گفتم و تموم کردم عوضش ریپلای میکنم و میگم با تیککک

قلب منی اسی میشه باهم صحبت کنیم خصوصی ؟

والا من زیاد با کسی خصوصی صجبت نمیکنم ریپلایت کردم ی دور ولی پاک کردمم

نه خداییش ، ولی هروقت کاری داشتی هر وقت از شبانه روز دلت خواست که دعات برسه به تربت ریپلایم کن

والا من زیاد با کسی خصوصی صجبت نمیکنم ریپلایت کردم ی دور ولی پاک کردممنه خداییش ، ولی هروقت کاری داش ...

سلام برای سلامتیم وصاحب خونه بشم دعا کن شکوفه

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
سلام برای سلامتیم وصاحب خونه بشم دعا کن شکوفه

الهییی

چشم چشم