2777
2789
عنوان

بچه ها یه دختره هست یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 24 پست
بهشون بگو از طرف ک ی نذر سبکی شمعی روشن کنه صلواتی بفرسته امامزاده ای رفت منو یاد کنه یا هر چی ان شا ...

چشم عزیزم میگم الان

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید
الهی خدا خودش برات حفظش کنههه

قربونت برم مرسی انشاءالله خدا آدمای خوب به زندگیت وارد کنه 🥰

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خدا نکنه آخه انشاالله عزیزی تو ♥️

من نمیدونستم آقا هستین من اصلا دوست ندارم با آقایون تبادل نظر انجام بدم داخل امضام هم نوشتم به خودتون نگیرین پستمو

بیشتر ببینید

یاد هم اتاقیم افتادم دختر سن بالا مجرد بود تو بیمارستان خدمتکار بود من دانشجو بودم اینقد هوامو داشت شهر غریب جای مادرم بود ولی برلین بوده بهش چشم داشت حتی تو ‌پتوم میومد و وقتی تنها بودیم میخواست لب بگیره حتی 

اینقد چندش بود ولی من چون خانواده م مخالف دانشگاه رفتنم بودن بهشون تعریف نمیکردم این دختره رم نمیتونستم دک کنم خدا خیر بده مشاورمو پیش روانشناس میرفتم بهش گفتم گفت سریع دکش کن وگرنه تمایل جنسی خودتم عوض میشه ها بالاخره ازش دوری کردم و کاش آبروشم تو محل کارش میبردم حتما محل کارشم این کارو میکرده

خدا نکنه آخه انشاالله عزیزی تو ♥️

به چه حقی انقدر راحت با نامحرم صحبت میکنید 

بیشتر ببینید
یاد هم اتاقیم افتادم دختر سن بالا مجرد بود تو بیمارستان خدمتکار بود من دانشجو بودم اینقد هوامو داشت ...

خاک بر سرم نه بابا این دختره این جوری نیست عزیزم خیلی معتقده خودمم اینجوری نیستم و خیلی دختر پاکیه صرفا رفیقیم با هم مثل بقیه دخترایی که رفیقن من زیادی احساساتی ام 😁

بیشتر ببینید
من نمیدونستم آقا هستین من اصلا دوست ندارم با آقایون تبادل نظر انجام بدم داخل امضام هم نوشتم به خودتو ...

می‌دونم منم بیجنبه نیستم خخخ خیالت راحت 

ای خدای مهربان فریاد رَس ، تا نخواهی تو نخواهد هیچ‌کس 

می‌دونم منم بیجنبه نیستم خخخ خیالت راحت

اصلا بیخود کردین تو تاپیک من پست گذاشتید 😡😡 

بیشتر ببینید