2777
2789
عنوان

بچه ها یه دختره هست یعنی

375 بازدید | 24 پست

حدود چهار ساله باهاش مجازی آشنا شدم همشهری هستیم ولی خونه هامون فاصله داره برا همین تا حالا از نزدیک همو ندیدیم 

وای یعنی نگم انقدررر خوب و خانومه که موندم 😅❤ 

به شدت مهربون و دلسوز و صبوره خیلیییییی مهربونه خیلییی .. خیلی کمک میکنه بهم همیشه دعا میکنه واسم همیشه زنگ میزنه حالمو میپرسه یعنی بگم تنها کسی که به جز مامانم درسم براش مهمه اونه😂💔 درس نخونم کچلم میکنه اگه مشکلی پیش بیاد واسم زنگ میزنه انقدررر صحبت میکنه باهام که آخرش میبینم اقا مشکل و استرسه حل شد 😅😅 

از سادات هم هست خیلی براش به این دلیل احترام خاصی قائلم 🙂

هیچی دیگه اصلا تعجب میکنم یکی تا این حد خوب باشه واقعا این آدم دوستمه یا عشقم؟😂😅

پ.ن : چون از سادات هست یه جورایی میگه وظیفه خودم میدونم ایت رفتار ها رو باهات داشته باشم در کل تعجب میکنم از این حجم از خوبی چون هر آدمی حتی خودم هم خوبی داره هم بدی ولی این دختر انگار فقططط خوبیه یه بار از سر حسودی بهش داشتم مثل چی گریه میکردم 😑😅💔

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قدرشو بدون

سعی میکنم 🥺 واقعا بعضی وقتا میگم من لایق این همه خوبیش نیستم خیلییی ازم سر تره :)

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید
کلمه ساداتفامیله چیه دقیقا؟

عه سارا خانوم 😍 نه منظورم اینه سیده کلا از بچگی دوست داشتمشون 😅

بیشتر ببینید
خداروشکر آدم خوب هست

خیلی بهش حسودی میکنم حتی گریه هم میکنم کاش منم مثل اون بودممم

بیشتر ببینید

اول اینکه بهش سلام برسون 

دوم اینکه ازشما خواهش کنم ک ازش بخواین برا من دعا کنه 

اسمم زینب هستش و ۳۵سالمه ومجردمو بیکارم اینجا همسنوسالام دنبال عروس میگردن برا پسراشون یا ب فکر جهاز هستن برا دختراشون ؛اینکه ب امید خدا بعداز تعطیلات عید همین روزا از شرکت زنگ بزنن بگن بیا سرکار مشغول شو واز پس کار بربیام و ماندگاری بشم شاید از این محیط بسته  دور شدموی فرجی شد تو زندگیم ب امید خدا 😔

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

اول اینکه بهش سلام برسون دوم اینکه ازشما خواهش کنم ک ازش بخواین برا من دعا کنه اسمم زینب هستش و ۳۵سا ...

بهشون بگو از طرف ک ی نذر سبکی شمعی روشن کنه صلواتی بفرسته امامزاده ای رفت منو یاد کنه یا هر چی 

ان شاءالله که خدا ۱۰۰۰برابرشو ب زندگی تون ببخشه  

بهشون بگو از طرف ک ی نذر سبکی شمعی روشن کنه صلواتی بفرسته امامزاده ای رفت منو یاد کنه یا هر چی ان شا ...

نیازی هم نیست لایکم کنید یا کامنت بزارید 💋💋

اول اینکه بهش سلام برسون دوم اینکه ازشما خواهش کنم ک ازش بخواین برا من دعا کنه اسمم زینب هستش و ۳۵سا ...

سلامت باشی عزیزم 

حتما بهش میگم دعا کنه خودمم فردا شب که شب قدره به شرط لیاقت دعاتون میکنم ولی یه جمله ای هست میدونم شاید کلیشه ای باشه ولی ما آدما همه مثل هم نیستیم هر کسی یه مسیری داره شاید یه اتفاق برا ما دیرتر بیفته ولی خیلییی بهتر باشه مثلا شغل یا ازدواج .. یا خدا آینده خیلی بهتری براتون در نظر گرفته میدونم سخته قبول این حرفا ولی کم نبودن کسایی که دیر ازدواج کردن ولی خیلی خوب بوده ازدواجشون  

بیشتر ببینید