2777
2789

یس، و توسل به امام سجاد علیه السلام و امام موسی کاظم علیه السلام 

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کمی تربت سیدشهدا با آب زمزم مخلوط کنید و ۷۰ بار حمد روش بخونید و بخورید .

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بیشتر ببینید

آب زمزم نبود چی

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

بیشتر ببینید
آب زمزم نبود چی

آب نیسان یا آب باران نبود آب لوله کشی

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بیشتر ببینید

سلام ببخشید میشه از شما بپرسم که 

تو محیط دانشگاهی اونم شهر کوچیک با عقاید سنتی و مذهبی، یه دختر خانمی با پسرا راحته و رفیقه و تو یه ردیف با پسرا میشینه و خنده و شوخی و حتی جلوی جمع دستشو بشوخی میبره سمت جای حساس رفیق پسرش و بشوخی جلوی رفیقاش میگه ک..خل و ک...کش و خوار فلانیو .....

پشت سرش حرف زیاده .میگن پیک میه و عقده توجه داره و حد و مرز نداره با رفیقای پسرش و معلوم نیست فقط رفاقته بینشون یا چیزای دیگه و ..... 

و وقتی شنیده از یکی خیلی عصبی و ناراحت شده

بنظر شما با توجه به حدیث حضرت علی که خودتونو تو مواضع تهمت قرار ندیدن چنانچه شخصی سوظن پیدا کنه و بد قضاوت کنه سرزنشش نکنید . بنظرتون حق با کیه؟

هر لایک یه لعنت پس کله اکس خیانتکارم
سلام ببخشید میشه از شما بپرسم که تو محیط دانشگاهی اونم شهر کوچیک با عقاید سنتی و مذهبی، یه دختر خانم ...

سلام.

وقتی تو جمع و علنی این کارا رو میکنه خب چیز پنهانی نیست که بگی غیبتش کردی پس غیبت نیست .چون غیبت عیوب پنهان برادر یا خواهر مومن افشا کردن است.

من خیلی متوجه منظور شما نشدم 

البته اون حدیث امام علی مجوز زدن تهمت نمیشه 

پس تهمت کلا ممنوع ولی اگه کسی پرسید میتونید بگید آره این شخص اینجوری هستش چون علنی اون اعمال انجام میده 

ولی اگه عیوب پنهانش بازگو کنی میشه غیبت 

بیشتر ببینید
سلام.وقتی تو جمع و علنی این کارا رو میکنه خب چیز پنهانی نیست که بگی غیبتش کردی پس غیبت نیست .چون غیب ...

همون کارایی که تو جمع کرده رو پشت سر گفته بشه چه گناهیه؟ خودش با کاراش مورد قضاوت قراره میده خودشو

هر لایک یه لعنت پس کله اکس خیانتکارم
نه تربت دارم ن اب زمزم چیکار کنم؟؟

آب لوله کشی.تربت هم یه مهر تربت که گیر میاد تو هر خونه ای با چاقو خراش بدید تا گردی بشه با آب مخلوط کنید و بقیه مراحل 

بیشتر ببینید
همون کارایی که تو جمع کرده رو پشت سر گفته بشه چه گناهیه؟ خودش با کاراش مورد قضاوت قراره میده خودشو

من دقیق نمیدونم بین شما چی گذشته ولی عیوب پنهانش بازگو کنید میشه غیبت 

وقتی علنی کاری میکنه پس پنهان نیست 

تهمت هم میشه دروغ به لنگش ببندی.

هواست باشه غیبت و تهمت حق ناس عرضی به گردن میاره که از حق ناس مالی و حق ناس جانی یعنی قتل سخت تر است.

پس خیلی احتیاط کن.

بیشتر ببینید