2777
2789
عنوان

اولین عید متاهلیم خیلی تنهام شوهرم بم رکب زده بی وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 15190 بازدید | 210 پست
با این افکار بدون دید دارین قضاوت میکنین معلومه چقدر عقب مونده این وگرنه باید بفهمین جامعه تعییر کرد ...

چه حرفا شاید شوهر آدم بخواد بیفته توچاه آدم باید قبول کنه ببینم اگه شوهرت چند تا چک سفیدامضا ازت بخواد بهش میدی؟؟

حسود نیستم مال بد بیخ ریش صاحبش برن گمشن دوتا هرزه منتهی از اینکه تحقیرم می‌کنه و دروغ گفته عصبی هست ...

ادم فقط برای اشتباهات خودش باید عصبی بشه و احساس حقارت کنه. نه برای اخلاق و رفتار دیگران. 

خودت چه اشتباهی کردی؟ حالا که وقت داری بشین بنویس. یکی یکی. و سعی کن دیگه تکرارشون نکنی. اگر تکرارشون کنی حس حقارت و حماقت بی پایان سراغت میاد و در چشم مردم هم خوار میشی. 

وقتی از اشتباهات درس رفتی و مسیرت رو درست کردی، اونوقت نشاط و ارامش پیدا میکنی، هیچ راه دیگه ای هم نداره. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین پولشو اماده کنین چنتا ریش سفید بفرستین سعی کنین گولش بزنی فعلا صبور باش تا رضایتو بدع اگ خودش ک ...

بابامم میگه نرمش کن تا رضایت بده میگه صبور باش بعد طلاق میدم ولی نمیدونه چقدر زجر میکشم 

خدایم برایم کافیست ❤

ادم فقط برای اشتباهات خودش باید عصبی بشه و احساس حقارت کنه. نه برای اخلاق و رفتار دیگران. خودت چه اش ...

اشتباهم این بود با سی سال سن گول ی پسر از خودم کوچیکتر لات و لاشیو خوردم و گوه زدم به زندگیم 

خدایم برایم کافیست ❤

نباید میذاشتی اصلا شوهرت بدون تو بره

حالا که دختر داییشم هست خونش حلاله

یفکری بحال پرونده برادرت بکن نمیشه باج بدی بخاطر اون پرونده و سکوت کنی

میانِ استخوان های خُرد شده ام ، امید تقلا میکندبرای روئیدن..🕊🌱
بابامم میگه نرمش کن تا رضایت بده میگه صبور باش بعد طلاق میدم ولی نمیدونه چقدر زجر میکشم

ببین تنها راهش همینه بهشون وعده دویس تومن بدید بعد آنچنان بزار تو پاچش مهریتو بزار اجرا. 

فعلا یکار کن فک کنه رضایتم بده ولش نمیکنی

تو ک قرار نیست ب خاطر داداشت زندگی خودتو نابود کنی

داداشم پیوند کلیه کرده اون کلیه دیگشم دیالیز میشه طاقت زندان ندارد منم بخوام خانوادم نمی‌زارم میگن به خاطر تو تو ای چاه افتاده پس تحمل کن

خدایم برایم کافیست ❤

اشتباهم این بود با سی سال سن گول ی پسر از خودم کوچیکتر لات و لاشیو خوردم و گوه زدم به زندگیم

نه این نشد. 

باید بشینی بنویسی. جزء به جزء. کجا اشنا شدین؟ چه گفتین؟ چه شد که در عقد ادامه دادی و... 

تمام اشتباهاتت رو ریز به ریز بنویس و بعد، سعی کن مسیرت رو تغییر بدی. 

نه این نشد. باید بشینی بنویسی. جزء به جزء. کجا اشنا شدین؟ چه گفتین؟ چه شد که در عقد ادامه دادی و... ...

تو عقد درخواست طلاق دادم اومد دعوا و درگیری و کتک کاری پرونده برا داداشم درست شد 

خدایم برایم کافیست ❤

عزیز قیاس مع الفارغ نکن راه دورم نرو همین فیلمای ترکی مشروب میخورن هر غلطی میکنن حتی نمیدونن با کی خ ...

اصلا نمیخوام قیاس کنم ولی تو همون قران خداوند بندگانش را ب شراب بهشتی بشارت داده..

چرا باهاش نرفتی تو نرفتی چرا اون تنها رفته مسافرت مگه میشه یا جمعش کن یا از الان فاتحه زندگیتو بخون

زندگیم فاتحش خونده خواهر جان قصدم طلاق هست منتظرم خودش درخواست بده اینکه نرفتم هم خودم نخواستم هم خودشو خانوادش راحت تر بودن اینطوری

خدایم برایم کافیست ❤