2777
2789
عنوان

اولین عید متاهلیم خیلی تنهام شوهرم بم رکب زده بی وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 14946 بازدید | 210 پست
دیه ش چقده برادرت بلخره باید بدع دیه شوچیشد دعوا کردن؟

یک سال و نیم حبس با دیه نقدی حدود صد و پنجاه نقدی موردی نیست چون نقض عضو کرده باید حبس بکشه مگر شاکی که شوهرم و داییشه رضایت بدن

خدایم برایم کافیست ❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان مشروب شد کثافت کاری؟ ولی قلیان کثافت کاری نیست؟عجب اگر بنا ب این باشه جفتش برای بدن مضره و کثاف ...

عزیز قیاس مع الفارغ نکن راه دورم نرو همین فیلمای ترکی 

مشروب میخورن هر غلطی میکنن حتی نمیدونن با کی خابیدن

مشروب هشیاری آدمو میگیره مستقیم توی قرآن اومده سرتاسر ضرره 

ولی از دود صحبتی نشده 

ایشون تسبیح نگرفته چون خیانت دیده اصلا دل و دماغ نداشته بره جایی ک دختر هرزه هستش وگرنه من رفتم عید دیدینی یسری روزه بودن یسری نبودن کسی ب کسی انگ نزد

عزیزم تقصیر خودته ببین منم یه ادم نماز خون بودم با یه خانواده مذهبی ولی با دل شوهرم راه اومدم ادم با ...

چه افکار .....

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
به اینایی که میگن باید همراه همسرت میرفتی توجه نکن چونننننن کسی که بخواد خیانت یا هر غلطی بکنه تو با ...

آره اون که صبح تا شب با دختره در مغازش هست فقط الان نیست ولی از دروغ و اینکه بم بی‌احترامی کرده نمیبخشمش

خدایم برایم کافیست ❤

شوهرتو زده؟

اره کتف و دماغ شوهرمو شکست با دندونای داییش اومدتو عقد  دم خونه بابام فحش ناموسی به مامانم داد خانواده پدریم خیلی آبرو درا هستن 

خدایم برایم کافیست ❤

یک سال و نیم حبس با دیه نقدی حدود صد و پنجاه نقدی موردی نیست چون نقض عضو کرده باید حبس بکشه مگر شاکی ...

ببین پولشو اماده کنین چنتا ریش سفید بفرستین سعی کنین گولش بزنی فعلا صبور باش تا رضایتو بدع اگ خودش کوتاه نمیاد سعی کنین با داییش حرف بزنین یکار کنین نرم شن بزرگترا خودشون واسطه کنین

با ضربه ای ک خوردم فهمیدم هرکس اگ‌سالی یبارم‌بخوره بازم ادم درستی‌نیست

شما ضربه خوردی و بدبین شدی نباید همه رو یک جور ببینی.. اما در کل مهمه با کسی باشی که خلاف عقایدت نباشه.. 

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم