2777
2789
عنوان

جوجه کباب🍗

1497 بازدید | 133 پست

✨🎉 سلاااااااام خوشگلای دوست‌داشتنیییییی! 😍💖 چطورین؟ حالتون خوبه؟ امیدوارم پر از انرژی و حال ناب باشین! 💃🏻🔥💋

خب حالا یه سؤال خیلیییییی مهم! بنظرتون کی الان جوجه کباب درست میکنه؟! 😂😂🍗 آهااااا معلومههه، طبقه چهارمی ماااا داره توی بالکن جوجه‌ها رو به سیخ می‌کشه! 🚀🔥🤤 منم پنجره رو باز کردم، بوش داره میاد، انگار دارم یه تور مجازی جوجه کبابی میرم! 😂😋

ولییییییی از اون جالب‌تر اینه که نه تنها جوجه کباب می‌زنن، بلکه با کلییی انرژی می‌خندن و حرف می‌زنن! 🤦🏼‍♀️😂💃🏻 انگار یه پارتی رو بالکن راه انداختن، منم از اینجا فقط بوی غذا رو دارم! 🙃🔥

حالا سؤال بعدی! به نظرتون یه بشقاب جوجه برام کنار گذاشتن یا باید برم اعلام حضور کنم؟! 😂🤔🍗💃🏻🔥

ولی نه حالا جدا از شوخی چه حوصله ای دارن به خدااا😂😂😂

🌷 مهربانی، عطر دل‌انگیز روح‌های زیباست... 💖✨ 🦋 در آغوش آرامش، جهان همیشه لطیف‌تر است... ☁️💙 🌙 ماه که می‌تابد، رؤیاها زنده‌ترند... 🌸🌟 🎀 هر طلوع، فرصتی تازه برای درخشیدن است... 🌅💫 🍃 قلب‌هایی که با عشق می‌تپند، همیشه درخشان‌اند... 💞🌸

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کنار ک نذاشتن

بخواب

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍                                                       هرکسی‌لازم‌باشد‌می‌ماند،تقلا‌چرا؟!                                                                                                      

وای منم دلم جوجه کباب میخواد😭

الهییی عزیزم شرمنده💋❤️

بیا خودم فردا برات درست میکنم😂💋

🌷 مهربانی، عطر دل‌انگیز روح‌های زیباست... 💖✨ 🦋 در آغوش آرامش، جهان همیشه لطیف‌تر است... ☁️💙 🌙 ماه که می‌تابد، رؤیاها زنده‌ترند... 🌸🌟 🎀 هر طلوع، فرصتی تازه برای درخشیدن است... 🌅💫 🍃 قلب‌هایی که با عشق می‌تپند، همیشه درخشان‌اند... 💞🌸

بیشتر ببینید
من امتحان دارم 😫

الهییی عشقممم🤦🏼‍♀️

ببین خیلییی خوب بخون مطمئن باش جواب نتیجه هات رو میگیری اوکی؟

پس حسابیییی بخونن💋💋💋💋

بیشتر ببینید
اونا تا خرخره عرق خوردن و مستن بهت قول میدم

😂😂

نه عشقم اصلاا😂😂

دو تا. پسر بچه هستن دارن با باباشون میخورن😂

بنظرم اشکالی نداره چون باباشون سرطان داره و خب مادرشون فوت شده متاسفانه😔💖🌸

بیشتر ببینید
کنار ک نذاشتنبخواب

ای بابا باید میذاشتن اه😂😂

خوابم نمیاد تازه دخترم خوابیده میخوام از سکوت لذت ببرم😂😂

میبوسم روی ماهت رو💋❤️

بیشتر ببینید
ای بابا باید میذاشتن اه😂😂خوابم نمیاد تازه دخترم خوابیده میخوام از سکوت لذت ببرم😂😂میبوسم روی ماهت ...

اها😂🤌🏼

مرسی 

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍                                                       هرکسی‌لازم‌باشد‌می‌ماند،تقلا‌چرا؟!                                                                                                      

و چقدددددد بی فرهنگن

ببین من این همه سال اینجا بودم فقط این بار اولشون هست❤️

بنظرم ابرادی نداره چون تو کل کوچه شاید فقط دو نفر پنجره هاشون باز باشه مه بو بره 

و اینکه پدرشون سرطان داره و مادرشون فوت شده و دو تا پسر بچه ها دارن با پدرشون میخورن😔

ایشالا بهشون خوشبگذره و نوش جونشون بشه😍😍💋

بیشتر ببینید