2777
2789
عنوان

حالا میفهمم چرا ارث دختر نصفه

| مشاهده متن کامل بحث + 5005 بازدید | 203 پست
خدای من هر کی هست ، من موظفم به همه ی دستوراتش پایبند باشم ، نه اینکه هر کدوم به نفعم بود بگم باشه و ...

خب بگو به من چه🤷‍♀️

خدای توهست نه من 

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا من کاری به ارث هم ندارم 

ولی واقعااااا اگر به مرد جماعت بیشتر از ظرفیتش محبت کنی،خیالات برش میداره که به به من چه قدر آدم مهمی هستم که این همه بهم اهمیت میدن 

یه خواستگار داشتم ،پسری خوبی بود اما خونه و ماشین نداشت

دروغ چرا منم مثل همه مادیات برام مهمه ،به همون اندازه که اخلاق پ رفتارش مهمه 

ولی خوب چون تو این دوره پسر اهل دین خیلی کم پیدا میشه،پدرم گفت اگر بله دادی نمیذارم بری اجاره نشینی و بهت خونه میدم بری بشینی 

خدا میدونه که جقدر با پدر و مادرم دعوا کردم و گفتم اصلااا همچین چیزی رو قبول نمیکنم 

یه جهیزیه وظیفه شماست اونو برای من سر تموم بخرید 

خونه و ماشین و سرویس طلا و خرج عقد و عروسی و …وظیفه اونه 

پول نداره زن نگیره ،اگر به مرد جماعت رو دادی کلاهت پس معرکس 

دور بر میداره

شوهراتونو درست انتخاب کنید بعد برای چیزی که همه میدونن اشتباهه دلیل الکی نیارین. اون مال توعه تو هم ...

همه میدونن اشتباهه اون وقت خدا نمیدونه و اشتباه تو قرآن آورده. ؟؟؟ عجب. تو بنده ای در برابر خدا پشه ای نیستی که اینجوری حرف میزنی. 

نه حالی واسه موندن.   نه پایی واسه رفتن.                           مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی.  🌻هر بلایی بود خدا سرم آورد. این جوون تو اوج جوونی مرد.🏵️

شوهراتونو درست انتخاب کنید بعد برای چیزی که همه میدونن اشتباهه دلیل الکی نیارین. اون مال توعه تو هم ...

عزیزم کلام خدا اشتباه نداره

امروز واکنش درباره ی قضیه ی غزه مسئولیت همه ی ماست.
چیزی که زیاد دیدم تو نی نی سایت عروسایی که منتظرن پدرشوهرششون بمیره ارثشون برسه به شوهرشون. یکی بود ...

سلام

همون که میگفت دایی شوهرم سردفتر بود الان دفترش به کی میرسه؟ 

و اینکه (با وجود زن و دختر مرحوم) کاش به مادرشوهرم که معارف خونده برسه تا بعدش ارث شوهر من شه؟. 

منم مخم سوت کشید..... ان شاءالله خدای رحمان به همه ی پدرمادرا عمر طولانی و با عزت بده..... طوری که عروس دومادای چشم دار... دیگه چشمشون فقط به دسترنج خودشون باشه

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم عجل لولیک الفرج

بیشتر ببینید

دختر  مهریه و نفقه میگیره و کمی ارث از اونجا جبران میشه . و پسر نفقه و مهریه میده و ازدیاد ارث از اونجا کم میشه 

شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید       روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه  این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند.                  ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم .             پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!

بیشتر ببینید
مال پسره بعدم در کل میگم حیف پولی ک بیاد تو خونه این

خوب اونم مال دختره

دختری در جستوجوی ارزوهاش من فاطمم اهل مازندران  یه عشق دارم که دیوانه وار عاشقشم و عاشقمه  آرایشگرم . به امید روزی که تاپیک بزنم به عشقم رسیدم همونیم تاپیک تیکر سربازی میزدم بلاخره تموم شد سربازیش  همین یک کاربری رو دارم نینی یاررر رحم کن مرسییی

بیشتر ببینید