2777
2789
عنوان

حالا میفهمم چرا ارث دختر نصفه

| مشاهده متن کامل بحث + 5009 بازدید | 203 پست
مرغ همسایه غازه من دوستای خودم یکی دوتا ک در جریان بودم و بلاگرایی ک شوهر خارجی کردن دارم میبینم چقد ...

حضانت بعد از ۷ سالگی با پدره اگه بدسرپرست بود می‌دن به مادر یا اقوام دیگه‌‌. ولی بیا ثابت کن پدره بده. یه روز پاشو برو دادگاه خانواده ببین چندتا پدر بچه رو می‌زنه و آزار می‌ده ولی نمی‌دن به مادر. با فلان بلاگر و وای مردا مظلومن و گناه دارن راه به جایی نمی‌برید عزیزم. یا مدرک واقعی بیارید یا کلا حرف نزنید. 

حق مادر که نه ماه از بدنش بچه رو بزرگ کرده و کلی دردسر کشیده چی؟ اون حق ندارد نه؟ 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خدایا😐💔یعنی چی حالا فهمیدم چرا ؟هرچی باشه این قانون ی ظلم اشکاره اومدیم یکی مثل امثال من نخواست از ...

شما هم نخواستی ازدواج کنی، فقط وظیفه خرج خودت رو داری

کلا وظیفه خرج با مرده نه زن

مرغ همسایه غازه من دوستای خودم یکی دوتا ک در جریان بودم و بلاگرایی ک شوهر خارجی کردن دارم میبینم چقد ...

چقدر کرامت انسانی حفظ شده تا سالها که عقدشون نمیکنن خرج خونه و اجاره نصفش ب عهده خودشونه. 

اینایی چیزایی که تو مغز ما کردن کلی زن خانه دار هم دارن، ما فامیلهامون بیشترشون کانادا و آمریکا هستن اتفاقا یک موردشون بعد دنیا اومدن بچه سومشون شوهرش گفت نمیخواد سرکار بری اذیت میشی دوست نداشتن پرستار هم بگیرن الان زنه سالهاست خانه داره. 

اون یکی هم کارش سخت بود شوهرش وضع مالیش اوکی بود گفت احتیاجی نداریم دیگه زنه نرفت. 

یه کورد خود زنه دوست نداشت شاغل باشه شوهرش هم آزاد گذاشتش 

ضمنا شوهرهاشون هم ایرانی نیستن امریکایی هستن، خانمهای خانه دار اونجا و بچه هاشون هم خرج و مخارجشون با شوهرهاشونه

در ضمن اموزش استقلال و روی پای خودشون وایسادن رو از همون اول به کودک آموزش میدن که وابسته مادر و پدر نباشن بتونن گلیمشون ذو از آب بکشن بیرون نگرانی، ترس، نداشته باسن اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشن.

مثل دختر باراک اوباما و پسر دیوید بکهام که تو سن نوجوانی رفتن گارسون شدن پیگه اینا که برای پول نرفتن.

در ضمن خود زنهای اونجا از نوجوانی اینجوری آموزش بهشون داده شده نستقل شدن رو دوست دارن فرهنگشونه

ولی چیزی که ما دیدیم زن و مرد پا به پای هم کار میکنن اگر هر دوطرف راضی باشن چون زندگی مشترکه گرو کشی نیست در غیر این صورت زن کار نمیکنه خرجش رو که مرد همسایه نمیده مسلما شوهرش میده.

اینکه رستوران میرن هر کی باید دنگ خودش رو بده اون بستگی به غرور و اخلاق خود دختر داره چون دختراشون انقدر مستقل هستن که نمیخوان از پسرا کم بیارن.

در غیر این صورت خانوادگی برن شوهرهاشون حساب میکنه، ولی پیش میاد در شرایطی هم زن حساب کنه مثل دوتا دوست، دو همراه. 

پدر آدم حق نداره بچشو بخواد ؟

چقدرم مردای ایرانی به فکر بزرگ کردن بچه ان بلافاصله بعد طلاق یا فوت زن دنبال صیغه کردن و زن گرفتن هستن.

آخرم زن بابا میارن بالاسر اون بچه های معصوم، آخرش هم میشه همین کتکها و شکنجه ها و اذیتها و بغضا مرگ این طفل معصومها و جالب اینه این پدرهای خاک بر سر بعضیهاشون از کارهای این زنها آگاهن و کاری نمیکنن. 

گفته بودین اگ همین بچه هم گردن پدر نمینداختن خیلی زنا بچرو نگه نمی‌داشتن بچه آواره میشد یا اگ میگفتن کلا با مادره همین شما صدات درمیومد زن چطوری تا آخرش تنهایی از پس بچه بر بیاد شاید نخواد نگه داره 

اینهمه زن بخاطر بچه هاشون دارن تو زندگی به پای شوهرشون میسوزن و میسازن با شوهر هرزه هیانتکار زندگی میکنن تحمل میکنن یا بعد طلاق چقدر پول وکیل و دوندگی دارن که حق حضانت بگیرن چیه شما دادگاه رفتین تا حالا چقدر سر حضانت زنها دارن دست و پا میزنن؟

انقدر که مادر دلش برای بچش میسوزه و به فکرشه ثلثش ذو مرد نیست مرد دنبال زیر شکمشه فقط. 

حق طلاقم با زن باشه دعوا اول میرن جدا میشن و مهریه میگیرن دادگاه هم ثابت شه زن سختی میشه خودش طلاق صادر می‌کنه نیازی ب حق طلاق نیست.

اذه خب این نردا انقدر عاقل و پخته و با فهم و شعور و منطقی هستن اینایی که اسید پاشی میکنن، زن کشی میکنن، زنشون رو خفه میکنن با چاقو و اسلحه میکشن یا آتیش میزنن و سر میبرن خیلی منطقی هستن اصلا ذو احساسات تصمبم نمیگیرن مردایی که به زنشوم تنها شک میکنن یا بخاطر طلاق گرفتن زنشون این کارهارو انجام میدن. 

اره حق طلاق با مرده که هرجورب دلش بخواد هر جور دوست داره رفتار کنه چون صاحب زنه اگه دلش بخواد صیغه کنه یا به زور ازدواج دوم کنه اصلا اختیار زن دست مرده زن هیچ اختیار و اراده ای نداره 

عجب نیازی به حق طلاق نیست

مثل اینکه کلا شما از قوانین مملکت بی اطلاعین دوستان حق داشتن.

افکار و باورهایی که مردان را از نظر جنسی اسیرشهوات غیرقابل کنترل و اراده میدانند که هیچگونه اختیار و اراده ای در کنترول رفتارهای  جنسی خود ندارند و زنان را همچون کالایی که نمیتواند شخصیت واحد و مستقل داشته باشد نگاهی به تمام معنا جنس دومی است که مردان را در ارتباطهای جنسی آزادتر میگذارد که در تجاوزات مختلف زن را مقصر اصلی این اتفاقات میدانند حتی اگرخانمی درمراجعه به دادگاه عنوان کند که به زور و با اجبار شوهر وارد ارتباط جنسی شده در این زمینه هیچگونه حمایت قانونی از زن نمیشود به این دلیل که بر اساس قوانین ما وظیفه زن تمکین از شوهر است

بیشتر ببینید

یاد حرف یکی از آشناهامون افتادم که وکیل پایه یک دادگستریه میگفت:

انقدر راه گریز  برای آقایون گذاشتن که تا الان ندیدم زنی بتونه تمام و کمال حق و حقوقش رو بگیره.

افکار و باورهایی که مردان را از نظر جنسی اسیرشهوات غیرقابل کنترل و اراده میدانند که هیچگونه اختیار و اراده ای در کنترول رفتارهای  جنسی خود ندارند و زنان را همچون کالایی که نمیتواند شخصیت واحد و مستقل داشته باشد نگاهی به تمام معنا جنس دومی است که مردان را در ارتباطهای جنسی آزادتر میگذارد که در تجاوزات مختلف زن را مقصر اصلی این اتفاقات میدانند حتی اگرخانمی درمراجعه به دادگاه عنوان کند که به زور و با اجبار شوهر وارد ارتباط جنسی شده در این زمینه هیچگونه حمایت قانونی از زن نمیشود به این دلیل که بر اساس قوانین ما وظیفه زن تمکین از شوهر است

بیشتر ببینید

حق طلاق با مرده اگر زن درخواست  طلاق بده مجبوره مهریه روبه  اجرا بزاره در ازاش طلاق بگیره  بعضیا هم که میگن مهرم حلال جونم آزاد.

حتی حقوق و حقوقی که مرد به زنش میده میتونه قانونی فسخ کنه. 

در عقد موقت، زن، حق نفقه ندارد و به او، نفقه تعلق نمیگیرد 

اجرت المثل زن یا همان هزینه ایام زندگی چه در ازدواج دائم و چه در عقد موقت به زن تعلق میگیرد البته با وجود شرایطی مثل قصد عدم تبرع زن در انجام کار دستور شوهر به انجام دادن کار و انجام کار هایی از جانب زن که عرفا دارای اجرت است.

زوجه کارها و خدماتی را به دستور شوهر درمنزل او انجام دهد که آن کارها جزو وظایف شرعی او نباشد

زوجه از انجام کارهای که درمنزل شوهر انجام داده است مثل آشپزی ، نگهداری از فرزندان و غیره قصد تبرع نداشته باشد . منظور از این شرط این است که زن این کارها را در راه رضای خدا و به صورت رایگان انجام نداده باشد .

کار هایی که زن در مقابل انجام دادن آن ها تقاضای دریافت اجرت المثل را دارد عرفا هم دارای اجرت‌ المثل باشند و این موضوع در دادگاه قابل اثبات باشد.

یعنی  اگر نباشه و نتونه اثبات کنه اجرت هم بهش تعلق نمیگیره

بیشتر ببینید
چقدر کرامت انسانی حفظ شده تا سالها که عقدشون نمیکنن خرج خونه و اجاره نصفش ب عهده خودشونه. اینایی چیز ...

اینا رو تایپ کردین؟ یا تبدیل صوت ب متنه؟ همین ک این همه وقت گذاشتی معلومه دغدغه مهمیه برات وقت کنم میخونم حتما حتی اگر مخالف نظرمم باشه ممنون ک وقت گذاشتی 

کاربری دست دو نفر👧

من چون پسر دارم واقعا بابت مهریه و حق طلاق و فرزند  نمیتونم ی طرفه بگم موضوع تاپیکم چیز دیگ ای بود من قوانینو میگم عادلانست مساوی نیست ولی جزییاتو نگاه کنه عادلانست همه چیو قبول دارم و درست میبینم غیر از چند همسری ک اونو نمیتونم بپذیرم حرف عدالت رعایت کردنش هم اصلا تو کتم نمیره و حرفی هم برا دفاع ندارم اینه ک تاپیک تا صبح ادامه پیدا می‌کنه اگ هم  قفل نکنم هی می‌خوایم بهم ثابت کنیم 

کاربری دست دو نفر👧
من چون پسر دارم واقعا بابت مهریه و حق طلاق و فرزند نمیتونم ی طرفه بگم موضوع تاپیکم چیز دیگ ای بود م ...

عادلانست😳 شوخی میکنین؟

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
بیشتر ببینید
شوهراتونو درست انتخاب کنید بعد برای چیزی که همه میدونن اشتباهه دلیل الکی نیارین. اون مال توعه تو هم ...

چیزی که همممه میدونن اشتباهه !!!!!!!

کی همچین چیزی گفته ؟؟؟؟ 

نعوذ بالله من و شما مخلوق بیشتر از خالق مون میفهمیم ؟

بحث ارث و میراث به وضوح در قرآن اومده و کلام شریح خداست .  

خدایا😐💔یعنی چی حالا فهمیدم چرا ؟هرچی باشه این قانون ی ظلم اشکاره اومدیم یکی مثل امثال من نخواست از ...

قانون نیس عزیز ....... دستور و حکم خداست که در قرآن اومده 

و مطمئنا کسی که ما رو خلق کرده ، بهتر از من و تو مخلوق میفهمه 

عزیزم از حقوق و بیمه پدر داره ب دختر میرسه حتی اگر شاغل باش ولی پسر نه حتی فک کنم اگ حقوق هم نداشت ...

دولت اگر پول میداد الان اینهمه آدم گرفتار بود؟ 

حتی کمیته امداد و بهزیستی هم چیز زیادی نمیده

کسی که پدرش نه حقوق داره نه بیمه چی؟ 

خیلی از مشاغل پر درآمدم تو این کشور فقط برای آقایونه خب اون دختر خانم یک به دو ارث بگیره، خودش تو سختی زندگی کنه چون برادرش زن و بچه داره؟ 

تاوان خرج و مخارج زندگی برادرشو ایشون باید بده؟ 

قانون نیس عزیز ....... دستور و حکم خداست که در قرآن اومده و مطمئنا کسی که ما رو خلق کرده ، بهتر از م ...

مگه نمیگم روپ ریپ نزنید؟؟؟

لابد خدای تو شیطانه 

خدایی که من میپرستم ظالم نیست تبعیضیم بین زن و مرد نمیزاره

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

شما هم نخواستی ازدواج کنی، فقط وظیفه خرج خودت رو داریکلا وظیفه خرج با مرده نه زن

رومم ریپ نزن ؟

این بحث بین من و کسانی دیگه بوده هرچی اعتقاداری داشته باش 

به من چه

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

مگه نمیگم روپ ریپ نزنید؟؟؟لابد خدای تو شیطانه خدایی که من میپرستم ظالم نیست تبعیضیم بین زن و مرد نمی ...

خدای من هر کی هست ، من موظفم به همه ی دستوراتش پایبند باشم ، نه اینکه هر کدوم به نفعم بود بگم باشه 

و از هر کدوم خوشم نیومد بگم ظلمه