2777
2789

بچه ها وقتی با پارتنرم من هروقت باهاش قهر میکنم یا کات 

اصلااا سراغش نمیرم پیام ام نمیدم ولی دلم براش تنگ میشه میگم خدایا تروخدا اگههه به صلاحمه این و تو سرنوشتمه پیام بده اگه نه هیچ وقت نیارش دیگه تو زندگیم و به طور خیلی عجیبی همون۱/۲ ساعت بعد خواهشم از خدا پیام میده فقط احوال پرسی میکنه میره همین دیگه نه معذرت میخاد نه بحث ادامه میده هیچی

🧡 

قیمه ها ریخت تو ماستا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قشنگم رابطه ای که حرام باشه هیچ وقت به صلاحت نیست💚

از نظر تمام مراجع چت با نامحرم حرومه.. پس دلیلی نداره خدا بخواد تو همچین گناه بزرگی رو ادامه بدی.. 

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚

بیشتر ببینید
ربطی نداره باید چشم هاتو باز کنی خوب دقت کنی

اخه من چند سال پیش همین اتفاق برام افتاد عاشق یارو بودم از خدا خاستم اگه قراره بمونه باشه اگه نه بره ببین ۲ دفیقه بعدش اصلأ یارو دیگه به چشمم نمی اومد اما این به دو ساعت نکشیده التماس خدارو میکنم میبینم پیام داده

🧡 

وای شت چه چیزایی رو به هم ربط دادی😂

با من از زیبایی ها حرف بزن ، از دکتری که با لبخند از در اتاق بیرون می‌آید ، از کسانی که هیچوقت هم دیگر را ترک نمی گویند ، از عشاقی که به هم باز می‌گردند ، از هواپیمایی که به سلامتی به مقصد میرسد ، از دو دوست زیر چتر یکسان ، از مرده ای که سرنوشتش تغییر میکند. با من از دروغ های زیبا حرف بزن 

بیشتر ببینید

گمان نکنم مدد خدا باشه چون به هر حال این مورد روابط،حتی در حد چند کلمه حرف،نامشروع حساب میشه و گناهه،و برای امر گناه نمیشه گفت که خدا کمک میکنه که گناه کنی 

البته یه سنت الهی هس به نام امهال و استدراج که چندان در مورد شما صدق نمیکنه اون خیلی خطرناکه

ای بابااااا خدا جونم راضیه

نیست عزیزم اینجوری خودتو راضی نکن.. 

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚

بیشتر ببینید
گمان نکنم مدد خدا باشه چون به هر حال این مورد روابط،حتی در حد چند کلمه حرف،نامشروع حساب میشه و گناهه ...

اخه دقیقااا همون موقع که با خدا حرف میزنم اون پیام میده فکر کنید الان۳۰ روز قهر بودیم تو این۳۰ رور نداد همین امروز که من گفنم به خدا داد 

یا چند ماه قبل ام دقیقا همین اتفاق افتاد و چند بار قبل ترش

🧡 
من وضعیت حجاب و اینام اوکی نیست اما شدیداً مذهبی ام

حجاب به مذهب ربطی نداره

ممکنه به حجاب اعتقاد نداشته باشی ولی باخدا باشی و خدارو دوست داشته باشی تو دین هیچ اجباری نیست پس تو حجاب هیچ اجباری نیست انتخابه یکی دوست داره یکی نداره 

با من از زیبایی ها حرف بزن ، از دکتری که با لبخند از در اتاق بیرون می‌آید ، از کسانی که هیچوقت هم دیگر را ترک نمی گویند ، از عشاقی که به هم باز می‌گردند ، از هواپیمایی که به سلامتی به مقصد میرسد ، از دو دوست زیر چتر یکسان ، از مرده ای که سرنوشتش تغییر میکند. با من از دروغ های زیبا حرف بزن 

بیشتر ببینید