2777
2789
عنوان

بچه ها کسی راجب باطل کردن طلسم با مدفوع سگ چیزی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 49 پست
کجایی شما کدوم استانی

زنجان

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بسوزون ان شاءالله که نابود بشه هرکسی ک زندگی بقیه رو خراب میکنه

راستش میترسم یکم چون نجسه

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

بیشتر ببینید
فقط نماز حضرت زهرا شياطين رو ميسوزونه

بلد نیستم یادم میدی

بیشتر ببینید
بلد نیستم یادم میدی

بسم الله الرحمن الرحیم وبسم الله الخالق فاطمة الزهرا(س)

دو رکعت نماز به نیت قربه الی الله بجای میارین وثوابش را تقدیم به حضرت فاطمه زهرا (س) میکنید

در رکعت اول بعداز سوره حمد 100 بار سوره شریفه قدر

در رکعت دوم بعداز حمد 100 بار سوره شریفه توحید

وبعداز اتمام نماز این توکیل رو قرائت کنید:

السلام علیکم یا خُدّامِ هذِهِ الصَّلاةِ المُبارَکةِ

سَلامی إلَیکُم مَوصولٌ بِسلَامٍ مُبارکٍ طَیِّبٍ مُبارَکٍ إلى مَولاتِیَ الزَّهراء

أُقسِمُ عَلیکُم بِاللهِ فاطِرِ السَّمواتِ والأرضِ وبِالزَّهراءِ وأبوها وبَعلُها وبَنوها

إلّا وفَکَکتُم عَنّی کُلَّ سِحرٍ وقَتَلتُم کُلَّ عارضٍ وحَصِّنتُمونی بِحِجابِ اللهِ العَظیمِ

الَّذی لا یَخرِقَهُ إنسٌ ولا جانّ بارَکَ الله فيكم و عليكم

دوستان گرامی چنانچه از دست سحر وساحران از خدا بی خبر ونجس وپست روزگار زندگیتان خراب شده وبه درماندگی رسیدین میتوانند ضمن انجام این دستور در آخر بگویید ای خادمان این نماز ، هر کسیکه برایم سحر درست کرده وموکلان وخادمان سحر را بکشید از بین ببرید ودر خواب همه ماجرا را بمن نشان بدهید

🛑🛑حتما حتما تحصین هم قبل نماز انجام بدین حداقل ۱۴ ایت الکرسی  بخونید حتما 

بسم الله الرحمن الرحیم وبسم الله الخالق فاطمة الزهرا(س)دو رکعت نماز به نیت قربه الی الله بجای میارین ...

باید تو اتاقی که مجسمه و تابلو انسان و ... هم هست نباشه

تیا : چشمان   دام : مادرم ♥
باید تو اتاقی که مجسمه و تابلو انسان و ... هم هست نباشه

اين نماز بهرحال اثرخودشو ميذاره

ولي اگر ساير نكات نزول ملائكه رعايت بشه كه بسيار بهتر

يا مثلا هر روز درمنزل حديث كسا و سوره بقره پخش بشه

حداقل ادم وقتی فکر کنه ذهنش طرف کارای عجیب کمتر میره 

ثلا یکی میگفت ادرار بچه یخورن یا خون یا ایی که شما میگی 

اگرم قرار باشه چیزیو از بین ببرن صدتا بدترشو میکنن تو پاچه ادم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید

سلام کجا شنیدید؟

هیچ جای دین چنین حرفی گفته نشده.

اینهایی که میگم خطاب به شخص شما نیست و عمومیه.

نماز اول وقت بخونید، یه سپر محکمه در برابر نفوذ شیاطین

غسلهای واجب رو کسی انجام نده مثل خونه ای هست که درشو باز گذاشته دزد بیاد، یعنی راه نفوذ شیاطین رو باز گذاشته 

در کنار اینها خوندن قرآن، پخش اذان تو خونه مواقع اذان، حرز امام جواد(ع) و...

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
حداقل ٤٥ بار يا ٤٥ روزمثلا ميتونين روزي٢-٣ بار بخونيننشسته هم ميشه فقط عارضين نااميدي ايجاد ميكنن يا ...

۴۵ روز این نماز بخونیم پس

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

بسم الله الرحمن الرحیم وبسم الله الخالق فاطمة الزهرا(س)دو رکعت نماز به نیت قربه الی الله بجای میارین ...

سلام.

خواهرم منبع این نماز کجاست؟

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید

۴۵ روز سوره بقره بخون

اگه واقعا طلسم داشته باشی، خواب میبینی، تو خونه دعوا میشه، بی دلیل چیز میشکنه، حالت تهوع و ...

در طول ۴۵ روز پاکسازی میشی کاملا

در کنارش حرز امام جواد عالیه

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
اين نماز بهرحال اثرخودشو ميذارهولي اگر ساير نكات نزول ملائكه رعايت بشه كه بسيار بهتريا مثلا هر روز د ...

ولی یک مقدار طولانیه و انگاری جنبه بالایی میخواد 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید