2777
2789
میگه پول ندارم نمیتونم هوشبختت کنم تو خوشگلی فلانی من لیاقتتو ندارم بهووه میاره بعد ۵ سال میگه افسرد ...

دوستتون نداشت همین 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید

دلایلی که آورده مال بیست سی سال پیشه  خنده دارن اون فقط شما رو دوست نداره همین

حالا اگه دوست دارید به خاطر این چندش خودتون رو عذاب بدید مختارید

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ینی بخدااا اگه اونم بیاد 

تو بهش برگردی ینی دیوانه ترین آدم رو زمینی 

کسی که بخاد بمونه میمونه 

بی خیال بابا 

خوشگلی خوبی با عقلت برو جلو شوهر پولدار و خوش اخلاق گیر بیار زندگیت بکن 

معلومه با محبتی این کارا برا مردی دیگه بکنی جونش میده برات

ینی بخدااا اگه اونم بیاد تو بهش برگردی ینی دیوانه ترین آدم رو زمینی کسی که بخاد بمونه میمونه بی خیال ...

کاش حداقل جور دیگه ای توجیه میکرد کثافت بودنش رو

به حال بهم زن ترین شکل ممکن 

من نمیدونم استارتر از چیه این خوشش میاد

بیشتر ببینید

تو جواهری که بعد ۵ سال انقد خوش ذوقی 

انقد وابسته ای 

انقد خوبی 

خودتو برای آدمای بیهوده هدر نده 

منم جای خاهر کوچیکتر یا بزرگترت 

کاری نکنی به این ادم برگردی یا التماسش کنی برگرده .بعدا پشیمونی برات بمونه

کاش حداقل جور دیگه ای توجیه میکرد کثافت بودنش رو به حال بهم زن ترین شکل ممکن من نمیدونم استارتر از چ ...

من نمیدونم شرایط تهران و.... شرایط مالیشون چطوره 

ولی تو شهرستان ها هم سخته خیلی سخت ولی هرکس عاشق کسی باشه اینطور جا نمیزنه 

تعجب میکنم از دخترا نی نی سایت که اینهمه با مردا بی ارزش موندن و برا طرف بعد رفتن عزاداری میکنن 

بابا حیف وقتی که براش گزاشتی 

ینی بخدااا اگه اونم بیاد تو بهش برگردی ینی دیوانه ترین آدم رو زمینی کسی که بخاد بمونه میمونه بی خیال ...

بخدا خودمم اینارو میدونم عقلم میرسه بهترش گیرم میاد 

ولی چیکار کنم احمقم وابستم ضعیفم به شدتتتت

هیچ ادمی تو زندگیم نیست حتی ی خانواده ی درست 

باهاش بزرگ شدم خاطره هامون جلوی چشمامه دیوونش بودم و هستم نمیدونم بدون اون چیکار کنم حتی زندگی کردند بدون اون بلد نیستم 

الانم دارم مثل ابر اشک میزیزم از همه جا بلاکم کرده راه دیگه ای ندارم باورم نمیشه میخوام سکته کنم انقدر داغون شدم هنوز تو شوکم

:)

بخدا خودمم اینارو میدونم عقلم میرسه بهترش گیرم میاد ولی چیکار کنم احمقم وابستم ضعیفم به شدتتتتهیچ اد ...

نه عزیزم عاشقش نیستی 

ولی اگه کمبود محبتی داری از خانوادت اینطور که از پیامات خوندم 

بخاطر اون وابستشی 

گریه هات بکن ولی طرفش نرو 

رابطه ای که با التماس بمونه بدرد نمیخوره 

گند نزن به زندگیت 

اگه برات مقدوره بهم بگو چن سالته

بخدا خودمم اینارو میدونم عقلم میرسه بهترش گیرم میاد ولی چیکار کنم احمقم وابستم ضعیفم به شدتتتتهیچ اد ...

خاستی صحبت کنی منم مث خاهرت اگه دوس رفیق صمیمی یا خاهر نداری‌..با من حرف بزن  

ولی لطفا آیندت خراب نکن و به یه رابطه الکی برنگرد

خاستی صحبت کنی منم مث خاهرت اگه دوس رفیق صمیمی یا خاهر نداری‌..با من حرف بزن ولی لطفا آیندت خراب نک ...

شما چند سالته؟

من تصمیم گرفتم دیگه بهش برنگردم 

ولی خب چیکار کنم خودم میدونم انقدر احساسی ام که کم کم تا چند ماه گریه و زاری کارمه

نمیدونم چی قراره به سرم بیاد بدون اون همه برنامه ریزیامو با اون کرده بودم 😭😭خاطره هاشو چیکار کتم

با جای خالیش چجوری کنار بیام اون تنها کشم یود😞💔😭

:)

شما چند سالته؟من تصمیم گرفتم دیگه بهش برنگردم ولی خب چیکار کنم خودم میدونم انقدر احساسی ام که کم کم ...

چن روز دیگه ۲۴ سالم میشه 

اگه چن سال دیگع فراموش نکردی خاطراتو 

اگه همه برنامه هاتو خودت تنهایی و از به جایی به بعدش با کسی که واقعا عشقته و عاشقته و همسرته نریختی 

بیا هرچی خاستی به من بگو بیا فحشم بده

من تضمین میدم بهت