2777
2789
عنوان

رییسم بهم عیدی نداد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 62 پست
بنطر من نگو نه به رئیس نه به همکارات سعی کن بی اهمیت باشی با اینکه باید به تو هم عیدی میداد و حق دار ...

بعد از عید بدون اینکه بهش بگم دیگه باهاش همکاری نمیکنم 

به همکارامم میگم به گوشش برسونن

مثل چی دنبال بدوه چون برای مسئولیت من تو محیط کار به سختی کسی رو میتونه پیدا کنه

و من دیگر جوان نخواهم شد....

منم معتقدم هرجا کار می‌کنید به اندازه

بیشترش به ضرر خودتون میشه و میشه وظیفه

حقتون را صریح اعلام کنید نذارید تو دلتون

کار کردن تو محیطی که ناراحت باشید از شرایطش پیرتون میکنه 

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کی گفته کار دولتی سه تومن عیدیشه؟ هر کی یسال مشغول باشه و بیمه نزدیک پانزده میلیون امسال عیدی گرفته

کآرمند دولت 3 تومن عیدی داره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
کی گفته کار دولتی سه تومن عیدیشه؟ هر کی یسال مشغول باشه و بیمه نزدیک پانزده میلیون امسال عیدی گرفته

قانونی بخوان بدن بايد ۱۸ میلیون عيدی بدن 

من خودم قبلا شرکت خصوصی کار می‌کردم سر سال ۴ تا حقوق میدادن بهمون 

کارمند دولتی ۳ یا ۴ تومنکارگر پایه حقوقی عیدی میگیرهبستگی داره به اینا👆

بابای من کارمند دولته. دوست من تو فروشگاه زنجیره ای کار می‌کنه چهار ماه کار کرد ۵ تومن عیدی دادن. نمی‌گم نیست ولی انصاف نیس و حق خوریه 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیشتر ببینید
قانونی بخوان بدن بايد ۱۸ میلیون عيدی بدن من خودم قبلا شرکت خصوصی کار می‌کردم سر سال ۴ تا حقوق میدادن ...

دقیقا امسال باید حداقل یک پایه حقوق و حداکثر دوتا بگیرن 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیشتر ببینید
کارمند دولت که ۳ تومان عیدی گرفتند.ولی کارگران برای یکسال کار به اندازه ۲ ماه حقوق عیدی میگیرند

خب نمی‌دونم شرکت تا شرکت دولتی فرق داره یا چی ولی پدرم و همه همکاراش پونزده میلیون به بالا عیدی گرفتن

بیشتر ببینید
کآرمند دولت 3 تومن عیدی داره

شاید شرکت تا شرکت فرق داره وگرنه پدر من و همه همکاران اون مجموعه بزرگ بالای ۱۵ عیدی گرفتن کارمند دولت هم محسوب میشن. نمی‌گم نیست چنین عیدی ای ولی انگار شرکت تا شرکت فرق داره همه جا ۳ الی ۴ نیس

بیشتر ببینید
بابای من کارمند دولته. دوست من تو فروشگاه زنجیره ای کار می‌کنه چهار ماه کار کرد ۵ تومن عیدی دادن. نم ...

کاملا حق با شماست

کار کار هست عیدی ها باید یکسان باشه

منم از این موضوع ناراحتم

داداش منم کارمند هست ولی تو جای که ثبت شده کارگر حساب میشه

کاملا حق با شماستکار کار هست عیدی ها باید یکسان باشهمنم از این موضوع ناراحتمداداش منم کارمند هست ولی ...

نمی‌دونم والا چطوری محاسبه می‌کنن من حس میکنم مزایا و عیدی هر شرکتی برای کارکنان و کارمنداش فرق میکنه

بیشتر ببینید
نمی‌دونم والا چطوری محاسبه می‌کنن من حس میکنم مزایا و عیدی هر شرکتی برای کارکنان و کارمنداش فرق میکن ...

اگر تو فرمش کارمند ثبت شده باشه ۳ ۴ تومن

اگر کارگر ثبت بشه حتی کارمند باشه دو پایه حقوق

بقیه مزایا دیگه بستگی به جایی که هستن داره

اگر تو فرمش کارمند ثبت شده باشه ۳ ۴ تومناگر کارگر ثبت بشه حتی کارمند باشه دو پایه حقوقبقیه مزایا دیگ ...

کارگر نیستن عزیزم موقع ورود به شرکت آره بودن منتها الان موقعیتشون تو شرکت فرق کرده. از طرفی همکار پدرم که همسایمون هست تو قسمت مهم تری کار می‌کنن و تکنسین محسوب میشن و به اندازه یه پایه عیدی گرفتن پایشون بیست ، بیست و پنج ، سی هس

یعنی اگر همون اول براشون کارگر ثبت بشه موقع تغییر شغل دیگه تغییر نمیدن از کارگر به کارمند؟ اینطوری که به ضررشونه

بیشتر ببینید