2777
2789
عنوان

رییسم بهم عیدی نداد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 62 پست
منطقش اینه که چون خودش کار دولتی داره و دولت بهش ۳ و خوردی عیدی داده چرا ما باید ازون بیشتر بگیریم؟

کی گفته کار دولتی سه تومن عیدیشه؟ هر کی یسال مشغول باشه و بیمه نزدیک پانزده میلیون امسال عیدی گرفته 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیشتر ببینید
بقیه ی پرسنل تک شیفت کار میکنند و فقط منم که دوشیفت هستم

یک نصیحت دوستانه و خواهرانه از من 

توی کار همیشه همون چیزی باش که ازت میخان نه کمتر و بخصوص نه بیشتر 

ما یک جا دو نفر بودیم من طبق معمول میرفتم و کارم درست انجام میدادم 

همکارم جمعه ها هم می‌رفت ولی اون آخر و قرب منو نداشت 

یک بار که من با منت جمعه رفتم سرکار اینقدر ازم تعریف کردن که همکارم گفت خوبه من هر جمعه بدون هیچ حرفی میام 

بقیه شو پست بعدی میگم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی گفته کار دولتی سه تومن عیدیشه؟ هر کی یسال مشغول باشه و بیمه نزدیک پانزده میلیون امسال عیدی گرفته

بسته به ارگانش داره 

برادرم آموزش و پرورش هست 

در حد ۴ تومن عیدی دادن

و من دیگر جوان نخواهم شد....

بسته به ارگانش داره برادرم آموزش و پرورش هست در حد ۴ تومن عیدی دادن

من اکثر جاها عیدی یه پایه حقوق دیدم شاید پایه حقوق برات کمه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیشتر ببینید
یک نصیحت دوستانه و خواهرانه از من توی کار همیشه همون چیزی باش که ازت میخان نه کمتر و بخصوص نه بیشتر ...

حتما منتظرم ببینم چه اتفاقی افتاده و از تجربت استفاده کنم

قرارداد کار هم امضا کردی ؟

درهرصورت میدونی که میتونی بری شکایت کنی بابت این مدت که کار کردی هم بیمه ات کنه و هم عیدی و... رو بگیری. اگه خواستی دیگه نری سرکار حتما برو شکایت کن، چون طبق قانون کار همه باید نیروهاشونو بیمه کنند، اداره کار هم طرف کارگر هست

فقط قبلش به همکارات یا صاحبکارت  اعلام نکن که میخوای شکایت کنی

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

کارمند دولتی ۳ یا ۴ تومن

کارگر پایه حقوقی عیدی میگیره

بستگی داره به اینا👆

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن

اینجا هم من 5 ماهه اومدم و به مدیرم گفتم عیدی بدین 

نصف حقوقم عیدی داد در حالیکه یه همکار دیگه قبل من اومده بود به اون ندادن چون حرف نمیزنه فقط کار می‌کنه ولی همش جلو من شکایت مدیر می‌کنه میگم چه کاری خب به خودشون بگو‌حرفتو 

الآنم واس سال جدید حقوق بالا گفتم خواستن میرم نخواستن به درک جای دیگه 

قرارداد کار هم امضا کردی ؟درهرصورت میدونی که میتونی بری شکایت کنی بابت این مدت که کار کردی هم بیمه ا ...

از بیمه چند باره میان بازدید 

انگاری آشنا داره 

همکارم میگفت

منطقش اینه که چون خودش کار دولتی داره و دولت بهش ۳ و خوردی عیدی داده چرا ما باید ازون بیشتر بگیریم؟

خیلی غلط کرد

کی گفته ۳ و خورده ای میگیرن

این داره سواستفاده میکنه

هرگز هرگز هرگز بی تو نمی خندم...بی تو بر دل عشقی هرگز نمی بندم🖤🥀

کارمند دولت که ۳ تومان عیدی گرفتند.

ولی کارگران برای یکسال کار به اندازه ۲ ماه حقوق عیدی میگیرند

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
از بیمه چند باره میان بازدید انگاری آشنا داره همکارم میگفت

از بیمه که میان بازدید یعنی باید همه نیروهایی که اونجا هستید بیمه باشید، برو شکایت کن