2777
2789
عنوان

نامزدم پسر خالم بود حالا فهمیدم(طولانیه)

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 21 پست
چون فهمید مادر دختره چطور زنیه گفت دیگه نمیخوام بعد حالا میگه من اشتباه فهمیدم ولی خالم میگه همش ماد ...

ربطي ب دعا نداره ك

پسر عاشق شده نميشه كاريش كرد و بهتر هست تو خودت رو وسط اينا نذاري ك ازت سو استفاده اي نشه

بگو تا وقتي نفر ديگه اي هست من نيستم و تعهدي ندارم خاستگار هم بياد بهش فكر ميكنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما درموردشون تحقیق کردیم همسایه هایشونم در مورد مادر دختر میگن صب تا شب کل دعا نویسای شهرو زیر رو می ...

شاید واقعا دوستش داره و معتقد به اینکه خانواده طرف مهم نیست مهم خود طرف هست  وگرنه دعا و جادو و..تو این دوره وجود نداره هر چی ربط به دعا نویس ندین 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران🧚💫

عزیزم دختره مادر خوبی نداره مادرش بی شخصیته و همش دور ور دعا، دعا نویساس زن خوبیم نیس همونطور ک تو پ ...

منطقم میگه ژن اون پسر نشو حتی اگه دست رو قران کذاشت که تورو میداد و اون دخترو دیگه نمیخواد و بازهم منطقم میگه خانواده زن پسر خالت ی اپسیلم هم بتو ربطی ندارن بس اگه نمیخوای ی عمر خارو ذلیل بشی که نتونی کلامی حرف بزنی زن این پسر نشو مخصوصا که بی حرمتی پیش اومده دختر عقد نبسته رو کجا میخواستن ببر اخه 

از طرفی منطقم میگه خالت و همسرش بشدت دخالتگر و دیکتاتور هستن 

و همچینین منطقم میگه تو خودت بیمنطق میخوای تصمیم به بد بخت کردن خودت بگیری چون احتمالا شرایط پسر خالت عالیه

دو سه بار رفته چون فهمیده مادر اون دختر با جادو دعا پسرشو ازش دور کرده

عزیزم این شگرد همه دعا نویس ها هست برای جذب مشتری حرف همه شون همین که واست دعا گرفتن بابد باطل کنی حالا چه برای خود طرف چه برای کسی دیگه ته حرف همه شون همینه یکم منطقی فکر کنین خانوادگی که شاید واقعا پسر خاله تون قلبی دختر خانم دوست داره همه چی ربط به دعا و طلسم و...اینا ندیدن

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران🧚💫