2777
2789
عنوان

قضیه مشکوک خانواده همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2489 بازدید | 149 پست
من جای شما بودم از نامزد قبلیش علت جداییشون رو میپرسیدم

چجوری پیداش کنم نامزد قبلیش وقتی شوهرم اومد خاستکاریم خودش خانوادش زنگ زدن بهش گفتن بیا منو بگیر دوباره اینام گفتن نه

چجوری پیداش کنم نامزد قبلیش وقتی شوهرم اومد خاستکاریم خودش خانوادش زنگ زدن بهش گفتن بیا منو بگیر دوب ...

چی بگم وا...🤔

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینطور که تازگیا از کار نامزدم فهمیدم می‌ترسه بهم بزنم نامزدی اونم وابسته شه و هم شک کردم انگار بیما ...

اسی به نظرم اینکه تنهایی جایی نمیره و یکی باهاش میاد ،یکم شک برانگیزه ،شاید بیماری  روانی داره و برای اینکه بقیه نفهمن ،یکی همیشه همراهشه

فک کنم بیماری روانی داره ولی چجوری بفهمم نمیدونم

تلاش کن یه تایمی رو بیرون با هم وقت بگذرونید،یه کمی اوضاع رو متشنج کن ببین واکنشش چطوره

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
عزیزم شما سنی نداری میزان درماندگی و آسیب روانی که تحمل میکنی حتی از تایپیک هات مشخصه یکم زمان بده ب ...

حرفات درسته واقعا می‌دونم ولی کاش یه پشتوانه داشتم نه پدر پشتمه نه مادر دارم 

نه میزارن کار کنم نه درس بخونم واقعا موندم

اسی به نظرم اینکه تنهایی جایی نمیره و یکی باهاش میاد ،یکم شک برانگیزه ،شاید بیماری روانی داره و برا ...

کلا نمیزارن تنها باشیم فقط یبار رفتیم گردش همین بود 

منم شک دارم چون بیماری قلبی داره ممکنه بیماری روانی هم داشته باشه 

حرفات درسته واقعا می‌دونم ولی کاش یه پشتوانه داشتم نه پدر پشتمه نه مادر دارم نه میزارن کار کنم نه در ...

عزیزم اگر اینطوریه زود تصمیم نگیر .

باهاش صحبت کن تو زمان مناسب مشکلتو منطقی بهش بگو بذار حل کنه ولی اخه اینجوری هم خیلی بدتر عذاب میکشی

تلاش کن یه تایمی رو بیرون با هم وقت بگذرونید،یه کمی اوضاع رو متشنج کن ببین واکنشش چطوره

یبار بیرون رفتیم فقط دو ساعتی رفتارش خوب بود منم چیزی نگفتم عصبی بشه یعنی 

بنظرت عصبیش کنم ؟پشت تلفن عصبی شده ولی جیغ داد یا حرف بد نگفته

به عنوان اخرین کار از عقلت استفاده کن و طلاقتو بگیر

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️نشد که بشه....اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 برام آرزوی مرگ کن، باور کن بهترین آرزوعه برای من🖤

بیشتر ببینید

حتما یه چیزی بوده که اینطوری ازش جدا شدن

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

بیشتر ببینید