2777
2789
عنوان

بادکش رحم و تخمدان

109 بازدید | 11 پست

خانما کسی بادکش رحم انجام داده ؟

من چند وقت پیش پریودام خیلی عقب میفتاد دکتر گفت پلی کیست دارم یه مدت دارو خوردم دیدم به بدنم نمیسازه رفتم سراغ رازیانه و طب سنتی یکم بهتر شده بودن نهایت ۶،۵ روز دیر زود میشد 

الان مقدار خون ریزیم کمتر شده چند نفر گفتن بادکش بندازی سردی رحم میگیره و بهتر میشه 

کسی تجربه ای داره ؟

اره من رفتم دکتر طب سنتی بهم 12 جلسه بادکش شکم داد برای رحم انجام دادم خیلی خوب بود 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بادکش رحم و تخمدان @dana

بادکش درمانی (Cupping Therapy) یکی از روش‌های طب سنتی است که در برخی فرهنگ‌ها برای بهبود جریان خون، کاهش درد و تسکین برخی علائم استفاده می‌شود. با این حال، در مورد استفاده از بادکش برای رحم و تخمدان، باید نکات مهمی را در نظر گرفت: 1. **عدم وجود شواهد علمی کافی**: در حال حاضر، شواهد علمی قوی‌ای مبنی بر اثربخشی بادکش درمانی برای مشکلات رحم و تخمدان وجود ندارد. بنابراین، این روش نباید جایگزین درمان‌های پزشکی استاندارد شود. 2. **احتیاط در استفاده**: ناحیه رحم و تخمدان بسیار حساس است و انجام بادکش در این ناحیه بدون نظارت متخصص می‌تواند خطراتی مانند عفونت، آسیب به بافت‌ها یا تشدید مشکلات موجود را به همراه داشته باشد. 3. **مشورت با پزشک**: قبل از انجام هرگونه روش درمانی، از جمله بادکش، ضروری است که با یک پزشک یا متخصص زنان مشورت کنید. پزشک می‌تواند بهترین راهکارهای درمانی را بر اساس شرایط شما پیشنهاد دهد. 4. **علائم هشداردهنده**: اگر علائمی مانند درد شدید در ناحیه لگن، خونریزی غیرطبیعی، تب یا هر نشانه نگران‌کننده دیگری دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید. این علائم ممکن است نشان‌دهنده مشکلات جدی‌تری باشند که نیاز به بررسی فوری دارند. 5. **روش‌های جایگزین**: برای مشکلات رحم و تخمدان، روش‌های درمانی مدرن مانند داروها، فیزیوتراپی یا در موارد خاص جراحی وجود دارد که می‌توانند موثرتر و ایمن‌تر باشند. به طور کلی، بادکش درمانی ممکن است برای برخی افراد مفید باشد، اما استفاده از آن برای رحم و تخمدان باید با احتیاط و تحت نظارت پزشکی انجام شود. همیشه سلامت و ایمنی خود را در اولویت قرار دهید و از خوددرمانی پرهیز کنید.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

جواب دادن لایک کن 

فاطمه هستم😇عاشق هنر و‌ آشپزی ام..😍👩🏼‍🍳جنوب کشور به دنیا اومدم و باافتخار بوشهری هستم 🌞🌊 یه دختر مهربون و قوی ام🤌🏻 رشد درد داره! تو منطقه امن‌ات Level Up نمیشی! متعهد به عشق❤️‍🔥

بیشتر ببینید
رو تنبلی تخمدان و پلی کیست اثر میزاره یا فقط پریودا منظم میشه ؟

اره برای اونام خوبه خیلی خانوما واسه بادکش میومدن این مشکلات داشتن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عزیزم به منم گفتن عرق رازیانه خوبه برای از بین بردن تنبلی تخمدان برای شما واقعا تاثیر داشت ؟

بله واس منظم کردن فاصله های پریودی  خوب بود ولی خیلیا میگن مصرف زیادش عوارض داره وهورمون هارو هم ممکنه به هم بریزه 

اگه مزاجتون گرم باشه هم اصلا مناسب نیس

بله واس منظم کردن فاصله های پریودی خوب بود ولی خیلیا میگن مصرف زیادش عوارض داره وهورمون هارو هم ممک ...

مرسی عزیزم 🌹 

❌ درخواست دوستی آقایون ممنوع ❌                    ❤️ متاهل و متعهد ❤️