2777
2789

دوستان خیلی درازه و ازتون راهنمایی میخوام لطفا تاحد توان برحسب منطقتون راهنماییم کنید 

من یه پسر خاله دارم ک 23/4سالشه و چند سالی یه دختریو میخواست ک میگفتن مادر اون دختر اومده دعا به خورد این پسر داده تا عاشق دخترش بشه خلاصه خالم و شوهر خالم اصلا راضی نبودنو نیستن و به پسرشون میگفتن بایید دختر خالت(که منم) رو بگیری داستانو طولانی نمیکنم پارسال زنگ زدن اومدن خونه ما، ما رفتیم تو اتاق به پسر خالم گفتم چیشد توکه اتیشت واسه دختره تند بود (ته حرفم این بود اگر به اسرار پدر مادرت اومدی بگو) خودش فهمید گفت کسی نمیتونه منو مجبور به کاری بکنه نه من به اجبار نیومدم یه ماهو خورده ای ما باهم نامزد بودیم این وسطام ازمایش خون دادیم بهم نخورد خونامون ازمایشو بردن پیش دکترو دکتر گفت میتونن با مصرف دارو در طول بارداری بچه سالم داشته باشن 

ما خونمون یه شهر دیگس شوهر خالم بهم گفت حالا ک نامزدین باید بیایید اینجا زندگی کنید ما بخاطر شغل پدرم نمیتونیم بهشون گفتیمو بابای من گفت حداقل عقد کنن فردا نگن دختررو همینطور فرستادن رفته دعوا شدو یچی ما گفتیم یچیز اونا گفتن حدودا دوماه باهم قهر بودیم الان خداروشکر باز اشتی کردیم رفت آمدا باز شروع شد چند وقت پیش ما فهمیدم خالم اینا خونه اون دختری ک اول گفتم رفتن ولی خوششون نیومده ولی پسر خالم کوتاه نمیاد میگه باید اون دختررو بگیرم الان گوشی خالم یهو اومد دستم رفتم یه سری پیامارو خوندم ک حالم بد شد فهمیدم پسر خالم به زور اوردن خواستگاری من بزور بامن بوده(درحالی ک اصلا خودش نشون نمیداد) و در تمامی پیاما خالم گفته یا من یا هیچکس پسرشم گفته یا اون دختره یا هیچکس 

حالا باز مادربزرگمو یه خاله دیگم میگن باید شما دوتا مال هم بشید من خودمم زیاد بهش بی علاقه نیستم ولی خب

نمیدونم چیکار کنم🥲 خالم همش منو با لبخند نگاه میکنه کلی عزیزمو جونم میگه تازه اون دختره ک پسرش میخواد بهش پیام عیدت مبارک داده انگار میخواد هرجور شده خودشو بهشون بچسبونه ازطرفی خالم میگه پیش هر دعا نویسی میرم میگه پسرتو دعا به خوردش دادن نمیدونیم چیکار کنیم 

حالا من از شما نظر میخوام اگر دوباره شد اومدن خواستگاری واسه بار دوم من چی به پسرش بگم؟ 

(اینم بگم یه زمانی واقعا پسرش از خر شیطون اومده بود پایین چون یه چیزی در مورد مامان دختره فهمیده بود ک انگاری زن بدیه و با مردای دیگه انگاری... خودتون تا تهش برید) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تا وقتي تكليفش مشخص نشده جواب مثبت نده

پسره هم عجيبه اگه انقد دختر رو ميخاست چرا بهت اينطوري گفته 

شغل داره يا از وابستگي مالي مجبور شده اين بگه؟

والا پسر اين سني زياد عقلي نداره توصيه ميكنم خودت رو درگير نكن بذار خودشون ب نتيجه برسن و از شما براي تطميع پسره استفاده نكنن

دعا چیه خب وقتی واقعا دلش با کسی دیگه هست کنار اون خوشحال چه خانواده عجیبی هستین بخاطر حرف خاله و مادر بزرگ که نمیشه ازدواج کرد مادر بزرگم میگه باید مال هم بشین چیه 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران🧚💫

تا وقتي تكليفش مشخص نشده جواب مثبت ندهپسره هم عجيبه اگه انقد دختر رو ميخاست چرا بهت اينطوري گفته شغل ...

چون فهمید مادر دختره چطور زنیه گفت دیگه نمیخوام بعد حالا میگه من اشتباه فهمیدم ولی خالم میگه همش مادر دختره دعا میگیره کلا پسر خالم دیگه خونه مادربزرگم اینا نمیاد مادردختره دلشو نسبت به اینجا سیاه کرده خالم میگه فقط دعا میکنم زنه دعا نگیره یه وقت از ماهم دلش سیاه بشه تک پسرم بره برنگرده

قبولش نکن وقتی دلش باهات نیست

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

این مادر ها تا متوجه میشن پسر شون‌ کسی دیگه رو دوست داره و راضی به انتخابی که خانواده اش کرده نیست میگن واسش دعا گرفته دختره 😑😄

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران🧚💫

دعا چیه خب وقتی واقعا دلش با کسی دیگه هست کنار اون خوشحال چه خانواده عجیبی هستین بخاطر حرف خاله و ما ...

عزیزم دختره مادر خوبی نداره 

مادرش بی شخصیته و همش دور ور دعا، دعا نویساس زن خوبیم نیس همونطور ک تو پرانز پایین گفتم میگن زنه با مردای غریبه دوست میشه اصلا منم نخواد اون دختررم نباید بیاره تو خانواده ما،ما خانواده سرشناسی هستیم و همه شهر مارو میشناسن نمیتونیم با یه خانواده بی اصالتو بی شخصیت کل خاندانو رو به سیاهی ببریم که خوبه ک گفتم با منطقتون جواب بدین

این مادر ها تا متوجه میشن پسر شون‌ کسی دیگه رو دوست داره و راضی به انتخابی که خانواده اش کرده نیست م ...

ما درموردشون تحقیق کردیم همسایه هایشونم در مورد مادر دختر میگن صب تا شب کل دعا نویسای شهرو زیر رو میکنه هرکی شماره دعا نویس میخواد از اون میگیره

عاشق یکی دیگست زوری با توعه خودت واسه خودت تصمیم بگیر بقیم واست مهم نباشن

جوابتو عوض کن

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید