2777
2789
عنوان

نیم ساعت به تحویل سال از شوهرم جدا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 33 پست

من حق رو ب شوهرت میدم 

چون ۵ تومن ب تو داده برای خودش ۱ تومن

تو بلد نبودی پولتو مدیریت کنی  

حتما در همون حد برنامه ریزی کرده ک خرج کنی 

تو این شرایطم باید آقایون رو درک کرد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲🏻❤ برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرس قشنگم🙏🏻🙃ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

بحث پول نیست هم خودش بی اعتناست هم خانوادش کم محل میکنن 

اینو نوشتم که بعد نگی ازدواج هندونه دربستست 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم برام عیدی نیاورده بودن واقعا هم محتاج عیدی خانواده شوهر نبودم و نیستم،البته ما با عشق ازدواج کرد ...

هیچکس محتاج نیست 

مگه این همه سال با عیدی اونا زنده بودیم ؟

بحث ارزش و احترام است 

ولی تو این اوضاع اقتصادی مردا خیلی گناه دارن🥲باور کنین اونا پول داشته باشند ک خرجمون کنن خوشحال تر هستن

به خدا اعتماد کن ، چون من اعتماد کردم بهترینش شد ، بهت قول میدم🤝 یه خانم متاهل وووو کم تجربه

بحث پول نیست هم خودش بی اعتناست هم خانوادش کم محل میکنن اینو نوشتم که بعد نگی ازدواج هندونه دربستست

دقیقا بله من بیشتر دلم شکست 

که چرا ارزش قایل نیستن چرا بی اعتنا هستن 

من یه دختر مجرد بودم خانواده دارم 

مگه خیابونی بودم که بهم احترام نمیزارن 

نه توقع داره من با سه تومن کیف و کفش و مانتو و شلوار شال همه چی می‌گرفتم

حالا کیف و کفش و اینا رو میذاشتی برا بعد اصل کاریه مانتو بود مگه قراره از جوراب تا گل سرتون رو نو کنین تو این اوضاع

به خدا اعتماد کن ، چون من اعتماد کردم بهترینش شد ، بهت قول میدم🤝 یه خانم متاهل وووو کم تجربه

حق داری به عنوان یه تازه عروس کوتاهی های در حقت شده 

ولی باید تمام ناراحتیت رو درست حسابی بهش میگفتی 

بله ۳ تومن برای یه تازه عروس کمه بهت حق میدم 

ولی اینجوری نیست که بگی جدا بشیم تو میگی مشکلات دیگه ایم دارید ولی باید بشینی در مورد همه چیز فکر کنی و تلاش کنی که متوجه اش کنی 

حق داری به عنوان یه تازه عروس کوتاهی های در حقت شده ولی باید تمام ناراحتیت رو درست حسابی بهش میگفتی ...

دقیقا قرار باشه تا تقی به توقی بخوره بگه طلاق ، همین الان جدا بشه بهتره حداقل شوهره کمتر آسیب میبینه

حق داری به عنوان یه تازه عروس کوتاهی های در حقت شده ولی باید تمام ناراحتیت رو درست حسابی بهش میگفتی ...

همه چیزو بهش گفتم 

فقط کاش اینو هم میگفتم که هم خانواده تو هم خانواده ما رسم دارن عیدی میارن

دقیقا قرار باشه تا تقی به توقی بخوره بگه طلاق ، همین الان جدا بشه بهتره حداقل شوهره کمتر آسیب میبینه

شوهری که نتونه سال به سال یه خرید درست برا زنش کنه آسیب میبینه ولی من نه 

چه جالب 

شوهری که نتونه سال به سال یه خرید درست برا زنش کنه آسیب میبینه ولی من نه چه جالب

تو که اینقدر به خریدن اهمیت می‌دادی باید تو انتخابت بیشتر دقت میکردی ، مدیریت مالیت ضعیفه عزیزم ، اینا رو با تجربه ی خودم ک دوران عقد گذروندم میگم وگرنه به منه برو در خونشون عربده بکش