2777
2789
عنوان

نیم ساعت به تحویل سال از شوهرم جدا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 33 پست
شوهری که نتونه سال به سال یه خرید درست برا زنش کنه آسیب میبینه ولی من نه چه جالب

من تا الان تاپیکای شمارو داشتم میدیدم مشکل تو فقط مادیاته

ارزش و احترام نیست 

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

پس بگه اره من برات کم گذاشتم خانوادم برات کاری نکردن چرا بجای اینکه شرمنده باشه میگه من بهت پول دادم ...

عزیزم اکثر مردا اینطورن ولی خب جدایی هم راهش نیست کاش بزاری بعدا که اروم شدی باهاش حرف بزنی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تو که اینقدر به خریدن اهمیت می‌دادی باید تو انتخابت بیشتر دقت میکردی ، مدیریت مالیت ضعیفه عزیزم ، ای ...

شما انگار از قیمت ها خبر نداری وگرنه اگه قطره قطره هم خرج کنی با سه تومن کاری نمیشه کرد 

نیاز به عربده نیست اینجا خواستم دردودل کنم ولی جالب بود که شوهری که ازش توقع طلا و هیچی ندارم ولی یه دست لباس بهش آسبب میزنه

درآمدش چقدره؟

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید