2777
2789
خیلی ناراحتم میدونم مادرش پرش کرده حالم خرابه اخه تقصیر من چیه

بله 

مردا چرا خاله زنک شدن 

مرد این مدلی تکیه گاه نمیشه برای آدم 

بذارین خودشون و خانواده شون بیان به دیدن شما 

هر چه خودتون و کوچک کنین بدتره

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اخه ازش ناراحتم

چقدره ناراحتیت؟ از ۱۰ نمره راستشو به خودت بگو! اگر زیر ۷ هستش پیام بده ! 

حقیقتا فکر میکنم خودم که اصلا ارزش نداره مگه جایی که همش بگذری و طرف قدر ندونه !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

چرا

خودت کوچیک میشی

اون جوابتو نده چی؟ 

بعدنا بهت بگه خودت اومدی منت کشی چی؟ 

این لینک دعوت منه برنامه میلی، خیالتون راحت معتبره خودم برداشت داشتم اگه خواستید نصب کنید ممنون ازتونhttps://milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-s8mom

نه اصلا نیازی نیس تو بگی . اگه اون گفت براش مهمی و..... اما معلومه که خانوادش پرش کردن و..... اونم اونارو ترجیح داده به تو که باید اولویتش باشی 

ای خدای مهربان فریاد رَس ، تا نخواهی تو نخواهد هیچ‌کس 

این کینه ها به رابطه پایان میده شاید همین تبریکی که بگی شاید مسیر رو دوباره باز کنه و ۱۰ سال دیگه به این که اول بهش پیام دادی اصلا فکر نمیکنی و مهم نی چون اون باعث شد شما کنار هم باشید 

سر عیدی آوردن بحث کردن خونواده ها

خودتون قاطی دعوا اونا نکنید اونا رو هم فاطی دعوا خودتون نکنید ، اینجوری بیشتر آرامش دارین 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

کجاش سیاستیه

کل عید درگیر میشی وگرنه  الان تایم بحث نیس واقعا 

عیدم به خودت کوفت میکنی 

یه جا باید آتش بس باشه

خیلی از کاربرای اینجا دبیرستانین بعد تو خودت ناراحتی اینجا رو میبینی گر میگیری،