2777
2789
عنوان

شادی و سرور خانواده شوهرم و عذای دل من

| مشاهده متن کامل بحث + 3623 بازدید | 140 پست
ازاحترام زیاد عزیزم الان رفته توی پاچه ام.اخه چرااینک میگیمرد ب این سن ک نزدیک۴۰سالشع کی گفته بچست

مگه بلوغ فکری به سنه عزیزم 

احترام و هم اقتدار درست و به جا و به اندازه ! 

معجزه می‌کنه منم همه اینارو گذروندم 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

بیشتر ببینید
مگه بلوغ فکری به سنه عزیزم احترام و هم اقتدار درست و به جا و به اندازه ! معجزه می‌کنه منم همه اینارو ...

من شوهرم اعتیادداره درست بشونیست.دست به زن داره

بی جهت حمله میکنه بمن.اگه آسیب بزنه چی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پآیین همین تاپیکو بخون یکی دیگه چی گفته آخهمرد۳۸ساله رو میگن بچه و وابستهنرد ب این سن ک چسبیده ب ماد ...

به هیچ دردی نمیخوره .اون هنوز نافش به تنش وصله دهنشم به سینه مادرش خیلی ببخشید .درست بشو هم نیست .کاش زودتر می‌فهمیدی .الآنم دیر نیست .راه پیشرفت تو زندگی شخصی برات بازه .وابسته و دلبسته همچین مردی نباش ..اقوام نزدیک من با ۵۰سال سن و با دوتا بچه بزرگ جدا شد و رفت سرکار .

دیگه فعلا مجبورم بسوزم و بسازم

چرا مجبوری دختر ..هیچکس به جز خودت نمیتونه زندگیتو نجات بده .اشتباه کردی اومدی یا این آدم زیر یه سقف .دندون عفونیرو هر چی زودتر بکنی بهتره سرایت نمیکنه به دندونای دیگه ..

به هیچ دردی نمیخوره .اون هنوز نافش به تنش وصله دهنشم به سینه مادرش خیلی ببخشید .درست بشو هم نیست .کا ...

ن الان مدیریت میکنم شرایطو

ولی اینکه من اجازه ندارم لباس بخره شوهرم واقعا عجیبه برام

چرا مجبوری دختر ..هیچکس به جز خودت نمیتونه زندگیتو نجات بده .اشتباه کردی اومدی یا این آدم زیر یه سقف ...

الان شرایطش نیس

باید کاری پیشرفت کنم.پشتوانه ندارم

وگرنه مادرم جوش میزنه

چند سالته عزیزم؟با پدر و مادرت درمیان بذار اگر آدم ترسویی هست یکی دو روز برو خونه پدر و مادرت بترسه ...

مهریه که ننداری ،شوهرت بهت تهمت ناموسی میزنه و باهات همراهی و کمکی نداره  ،خانواده اشم  وسط زندگیتن وهر چیم داره خرج اونا میکنه از نظر  مالی هم تامین نیستی، چرا موندی ؟؟ اگر میتونی و شرایط جدایی داری خدا وکیلی  خودتو نجات بده حیف عمرت هست

طولانی راه درازی داری باید احترام بزاری اقتدار بدی کلید مرد همینه گلم با دعوا و قهر و لجبازی کاری نم ...

من احترام دادم بزرگش کردم پول ارث مادرمو دادم دستش ،،هر کاری بگی کردم اما بدتر شده ، احساس دین شوهرم نسبت به خانواده اش و طلبکاری هر روزه اونا ازش ولش نمیکنه، شاید بمیرن ما یه نفسی بعد ده سال عذاب  بکشیم که اونم بعیده

حالااونارو خودم میشورم.ولی پتو و روتختی رو که خودم نمیتونم.آها شمابا۵تومن موهاتو رنگ میکنی ولوازم آر ...

ولش کن این خانم رو. اینهمه حرف زدی گیر داده به روبالشی فقط. شما به خودت قول بده از این به بعد رو بالشتی هات رو بشوری به نظرت این مرد درست میشه. چند سالته‌؟ چرا شش سال تو این زندگی موندی! وقتی پشت سرت همچین حرفی به خانوادت زد عکس العمل اونا چی بود؟ نظر اونا چیه؟ از هر طرف نگاه کنی با بچه یا بی بچه ادامه این زندگی درست نیست