2777
2789
عنوان

کاش پسر بودم

171 بازدید | 13 پست

یه دختر خیلی بدبخته از این که دخترم متنفرم من فقط تابستون میشه برم سرکار چون بقیه ماه ها خوابگاهم و نمیشه رفت سرکار کارای مثل کار تو گلخونه و ظرف شور رستوران میشه فقط رفت که نیروی دائم نمی‌خوان ولی میترسم برم چرا چون دخترم میترسم برم بهم نگاه جنسی بشه برای اینکه برجستگی داره بدنم میترسم برم برم بهم تجاوز بشه ولی یه پسر حتی بهش تجاوز بشه هیچیو از دست نمیده کاش دختر نبودم کاش کاش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر تلخ نگاه کردین

جاهایی برید کار کنید که محیطش امنه

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید

تو این جامعه هیچکس در امنیت نیست چ پسر چ دختر

اینجوری ب دنیا نگاه کنی ک احتمال اینم هس از وسط خیابون برت دارن کلیه هات و بفروشن😂

هر احتمالی هست بشینی بشماری تموم نمیشه کاری ک باید انجام بدی و انجام بده

No, take me home, take me home where I belong ;I got no other place to go

خب اگر بلدی کارهای زنانه انجام بده در خانه و بی درد سر خیاطی گلدوزی سنجاق دوزی ملیله دوزی نقاشی سبزی ...

چشم عباس آقا😂😂

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است

چشمای دختر پروفایل شما لوچی داره. خندم گرفت اقدس خانوووم . 🤣🤣🤣🤣🤣

اسمم همراز هست یه لحظه تصور کردم مامانم میگه اقدس بیا شام حاضره یا بابام بجا همراز بابا بگه اقدس بابا 😂😂😂

باز عباس آقا بهتر برادر😂😂

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است

خب اگر بلدی کارهای زنانه انجام بده در خانه و بی درد سر خیاطی گلدوزی سنجاق دوزی ملیله دوزی نقاشی سبزی ...

درآمد نداره

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بعرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید

زن بودن خیلی سخته

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بعرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید
تو این جامعه هیچکس در امنیت نیست چ پسر چ دختراینجوری ب دنیا نگاه کنی ک احتمال اینم هس از وسط خیابون ...

واقعا همین جامعه ای رو میگین که ما هم توش زندگی میکنیم؟

باورم نمیشه

من درس میخونم رفت و آمد دارم به تنهایی

فعالیت دارم

شب ساعت هشت و نیم تازه کلاسم تموم میشه خودم تنهایی برمیگردم خونه

تازه خیلی وقتها پیاده میرم سوار تاکسی و اتوبوسم نمیشم که پیاده روی کرده باشم

شبای احیا با مادرم ساعت ۳ نصف شب دوتایی میرفتیم خونه بدون اینکه مردی همراهمون باشه

دخترا و خانمای اطرافم شاغل هستن خیایاشون

چرا سیاه نمایی میکنین؟ همه دنیا رو بگردی هیچ کشوری نیست که بعد تاریکی هوا بتونی بیرون باشی

اسمم همراز هست یه لحظه تصور کردم مامانم میگه اقدس بیا شام حاضره یا بابام بجا همراز بابا بگه اقدس باب ...

آخه همراز چیه بخدا. البته با احترام کامل به شخص شما. 

اقدس اقدسه اقدس 

حالا خود اقدسه اقدس