2777
2789

التماس دعای فرج 

سلام ما رو به اقا برسون 

بگووووو راضیه گفت بدجور دل تنگتممممممممم 

بگو اقا جان بریدم بعد خدا امیدم به شماست 

از خدا بخواهید امسال سال حاجت رواییم باشه دل شاد شم 🤲⚘

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سمیه یکتا

محمدعلی یکتا

فاطمه یکتا

ثریاارغوانی

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن

بیشتر ببینید
التماس دعا.یه دلشکسته هستم که مادرم سرطان گرفته به آقا سلام برسون و بگو دلشکسته منتظر شفای مادرو برا ...

چشم عزیزم انشالا مادرتون خوب میشن به حق امیرالمومنین 

برای پارسا و طاها🙏🌱

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بیشتر ببینید