2777
2789
عنوان

دیروز عقدم بود کل روز یه بغض داشتم

1001 بازدید | 33 پست

خیلی شوهرمو دوست دارم خیلی ذوق دارم 

خیلی خیلی خوشحالم و خداروشکر میکنم 

اما نمیدونم چرا کل روز بغض داشتم ولی پنهون کردم

اخر شب یهو چند قطره اشک ریختم بعد به شوهرم گفتم کل روز دلم میخواست گریه کنم این بغضه تمام روز باهام بود 

ناراحت شد چند بار گفتم من از شدت ذوق دلم گریه کردم باورم نمیشد عقدمونه 

چیزی نگفت 

الان موندم چیکار کنم توضیح بیشتر بدم؟

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مبارکت باشه اسمان عزیزم❤️😍 

چقدر خوشحالم برات چقدر همه چیز خوب پیش رفت یعنی کاملا متوجه شدم اگه یه پسر دختریو بخواد چجوری رفتار میکنه و همه چیو عملی میکنه :)

البته خیلی این اقا جواد مارو اذیت میکنیا :))

مبارکت باشه اسمان عزیزم❤️😍 چقدر خوشحالم برات چقدر همه چیز خوب پیش رفت یعنی کاملا متوجه شدم اگه یه پ ...

سلام عزیزم ممنونم انشالله روزی خودت 

اون منو اذیت میکنه من اصلا کاریش ندارم 😂

اما خدایی چند وقته هیچ دعوایی نداشتیم خوش و خرم بودیم تا شب عقدمون من یه دفعه گریه کردم پیشش اونم ناراحت شد گفت چرا گریه میکنی گفتم از صبح بغض داشتم بیشتر ناراحت شد بعد گفتم از ذوق از صبح بغض داشتم باورم نمیشه 

گرفت خوابید 😂 

عقدم خانواده من گذاشتن تو فشار

اونم به خاطر افزایش حقوق و وام ازدواج قبول کرد وگرنه اخرا میگفت دلم میخواد با یه خیال راحت تر و ذهن اروم تر عقد کنیم نه الان تو اوج کارم 

ما مجبور شدیم به خاطرش بیایم تهران عقد کنیم 😐

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 
سلام عزیزم ممنونم انشالله روزی خودت اون منو اذیت میکنه من اصلا کاریش ندارم 😂اما خدایی چند وقته هیچ ...

قربونت عزیزم 

عیدتم مبارک:)

دخترای زیادی دیدم حتی پای سفره عقد گریه کردن خیلی طبیعیه

چقدر فشار روت بوده اینمدت الان پیش همید؟ 

کار ایشونم سخته ایشالا کنار هم به خوبی زندگیتونو بسازین 

از ته قلبم برات بهترینارو ارزو دارم اسمان عزیز🌱

سلااااام آسمان جان  

تبریک میگم عزیزم  ،چقدر برات  خوشحال شدم 

ان شاءالله  همیشه شاد وخوشبخت باشی 

عیدت هم مباااارک😘😘😘

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...