2777
2789
عنوان

زندگی بعد از طلاق چجوریه

807 بازدید | 59 پست

میخوام بدونم زندگی بعد از طلاق چجوریه.پشیمون شدین یا نه؟؟؟چه سختی هایی داره.

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

امضاتون🫂

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
بیشتر ببینید
دوستم طلاق گرفت و بسیار پشیمانهازدواج مجدد کرد و الان میگه ایراداتی که این آدم داره رو شوهر سابقش اص ...

این خانم نباید مقایسه کن هیچ آدمی کامل نیست 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕
دوستم طلاق گرفت و بسیار پشیمانهازدواج مجدد کرد و الان میگه ایراداتی که این آدم داره رو شوهر سابقش اص ...

من دارم بهش فکر میکنم اما بین دوراهی خیلی بدی گیر کردم

شوهرم اصلا راضی نیست اما واقعا ادامه دادنش هم واسه هردومون زجرآوره

بیشتر ببینید
البته یکی از اشناهامون هم جدا شد و الان ازدواج موفقی کرده

مهریه گرفته؟ حق حضانت بچه ها رو چطور؟

بیشتر ببینید