2777
2789
عنوان

وقتی خودتو میسپاری به دست خواهر شوهر ناشی ➕ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 71949 بازدید | 572 پست

با موزر میزد خیلی بهتر و تمیز تر میشد 

ولی بزار یکم بلند بشه بعد برو مدل دار بزن مثل باب ، کات لیزری  ، عروسکی یا هر مدلی که دوست داری فعلا با حالت دادن با سشوار و بابلیس کشیدن سر کن تا بعد درستش کنی 😁

سلام وقت بخیر اگه کسی میتونه کمکم کنه در این مورد خواهش میکنم بهم بگه 

واقعا اعصاب و روانم بهم ریخته 

من چند روز پیش به ارایشگاه رفتم برای کاشت ناخن و قبل از اینکه کارمو انجام بدن ازشون قیمتا رو خواستم و کلا شد ۵۲۰

بعد از اتمام کار به من گفتن که میشه ۷۷۰ من هم شوکه شدم و گفتم که چرا انقد شده گفتن بابت لاکی که مد نظرتون بوده این مبلغ شده من هم گفتم خب چرا بهم نگفتید که هزینش انقد میشه کل موجودیه کارتم ۵۸۰ هستش گفتن اشکال نداره و من کل پولمو انتقال دادم براشون

امروز به من پیام دادن و کلی نفرین کودک ده ماهه ام کردن که چرا مابقی رو پرداخت نکردی و دعای شر کردن برام که الهی صد برابرشو تو بیمارستان خرج کنی

منم بهشون گفتم چرا بهم اطلاع ندادید که انقد میشه و من واقعا دیگه هیچ پولی نداشتم که پرداخت کنم

لطفا بهم بگید که نفریناش میگیره یا نه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

واقعا کیف کردم از تایپکت و به این نتیجه رسیدم که نی نی سایت اونقدرام بد نیست آدم های با شخصیت هم زیاد داره

کاش امثال شما تو نی نی سایت زیاد تاپیک بزنن چون واقعا حال آدم خوب میشه 

ماشالله خیلی زیبا هستی هم ظاهری هم باطنی 

و باید از پدر مادرتون هم تشکر کرد بابت تربیت همیچین دختری

🫂🤍

دَر تآریخ‌ بِنویسید : نسلِ‌مآ‌خِیلی‌سَعی‌کردزِندگی‌کُنه🖤.️  ....و اوست‌ کِ کارگشای ِ‌مشکلات ‌من‌ است:#خدایِ‌من🤍🌚✨🫀!:)....ما در گوشه خلوت خویش عالمی داریم از جنس اُمید.!🌝🌱....بعد هر زمستون سخت یه بهار خفن منتظرته...این قانون طبیعته! ......تو نمیتونی گذشته رو تغییر بدی ..اما میتونی آینده رو خلق کنی

بیشتر ببینید
سلام وقت بخیر اگه کسی میتونه کمکم کنه در این مورد خواهش میکنم بهم بگه واقعا اعصاب و روانم بهم ریخته ...

نفرین هرکس هم بگیره نفرین آرایشگرا نمیگیره اونم تقریبا ۶تومن گرفته زیادیش هم هست بماند که کاشت ناخن غسل و ...نمیشه کرد

این جهان کوهست و فعل ما ندا                                 سوی ما آید نداها را صدا
من اینجا دارم از شاهکار خودشو خاندانش میگم خودش اونور خوابیده و به قصد دریدن اطرافیان داره خر و پف م ...

بگذار بدرد😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام وقت بخیر اگه کسی میتونه کمکم کنه در این مورد خواهش میکنم بهم بگه واقعا اعصاب و روانم بهم ریخته ...

یه صدقه بزارکناراگه له ناحق هم نفرین بکنه اثراتشوتوزندکیت میزاره اونم اول بایدمیکفت قیمت لاک اینه گفته برارنگم اخرسرمیگم اینم پرداخت میکنه

وای به عکس ایناروس رسیدم مردم از خنده 😂😂😂

یاد خودم افتادم ارایشگر همین بلارو سرم اود منتها واسه من چتریم کوتاه بود دقیقا عین ایناروس جوریکه بعد از اتمام ارایشگر نگام کرد خودش خندش گرفت نامرد 🤣🤣

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

موهای بلندت زیبا بودن

الانم بدی نیست

چه متنی نوشتی چه قلم قوی داری .انگار داشتم یه مجله میخوندم👍

تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر و یکبار شقاق رو به یاری خدا شکست دادم و در حال حاضر دارم با هموروئید میجنگم و میدونم خدا رحیم است و سلامتیم بدست میارم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد. وزن سابق :۷۰کیلووزن فعلی ۵۶کیلو هدف:۵۱کیلو خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش

بیشتر ببینید
من اینجا دارم از شاهکار خودشو خاندانش میگم خودش اونور خوابیده و به قصد دریدن اطرافیان داره خر و پف م ...

توصیه اولم به تو اینه که حتما حتما وبلاگ نویس بشی استعدادشو در تو دیدم 

خب حرف شوهرت ترجمه ش میشه اینکه بی بی فیس تر شدی

بلند میشه تا تابستون میاد رو شونت 

الآنم بد نیست 

نه مدل دیگه ای نیست میتونی با رنگ خاص جلوه ش بدی

خانوم معلم 👩🏼‍🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁