2777
2789
دیگه هر ۳۳ سال ی بار اینجوریه. سال ۸۰ که با عاشورا افتاد.

عربها هم عزا داری میکنن؟

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
بیشتر ببینید

حالا  امسال رو به حرمت امیرالمؤمنین صبوری کنیم انشالله خودامام  علی  دعا کنه سال خوبی  برای همه مردم ایران باشه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما که شبکه خبر هست 

از اون موقع دارن بازار و مردم و اینا رو نشون میده 

ولی خب در کل امشب ضربت خوردن امام علی ع هم هست 

در هر صورت شما میتونی تلویزیون رو خاموش کنی داخل اینستا یا یوتیوب ویدیو ببینی

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
دارن خون گریه میکنن بابا شهادته درست ولی رعایتم کنید مثلا عیدم هست

خاموش کن  راحت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
خوب کاری می کنی

انقدر آرامش داره آدم آرامش محض

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
بیشتر ببینید
والاخسته شدیم یابایدبرای آدمای ۱۴۰۰سال پیش زاربزنیم یابرای فرهنگی که مال مانیست،سردرگممون کردن ازاین ...

درست نیست واقعا 

کاربری دست 4 نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم 
ایرانی مسلمان هستیم.

خب اونایی که نیستن گناهشون چیه

خیلیا هم به امتخاب خودسون نبوده ارثی بوده

بیشتر ببینید