2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه بیماریت چیه عزیزم

زخم معده و زخم روده و باکتری معده و رفلاکس و ...

دارم میمیرم اصلا 

حتی به فکر خودکشی ام 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
بیشتر ببینید
زخم معده و زخم روده و باکتری معده و رفلاکس و ...دارم میمیرم اصلا حتی به فکر خودکشی ام

اخی 

توکل کن به خدا 

انشالا با شروع سال جدید سلامتت به دست بیاری☺️☺️

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
عزیزم درمان داره دردت اینجوری نگو حوصله کن

سنم خیلی کمه 

۱۰ ماهه دارم عذاب میکشم 

۱۰ ماهه که فقط دارم سینه مرغ میخورم حالم به هم میخوره دیگه 

حتی بیمارستان هم بستری بودم ولی فایده نداره 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
بیشتر ببینید
اخی توکل کن به خدا انشالا با شروع سال جدید سلامتت به دست بیاری☺️☺️

سنم خیلی کمه 

۱۰ ماهه دارم عذاب میکشم 

۱۰ ماهه که فقط دارم سینه مرغ میخورم حالم به هم میخوره دیگه 

حتی بیمارستان هم بستری بودم ولی فایده نداره 

بیشتر ببینید
مطمعن باش داره روحت آروم هست؟ مطمعنی از اعصابت نیس

خیلییی استرسی ام 

۱۶ سالمه 

همش استرس درس دارم

و استرس اینکه نکنه خدای نکرده هیچ وقت خوب نشم 

بیشتر ببینید
خیلییی استرسی ام ۱۶ سالمه همش استرس درس دارمو استرس اینکه نکنه خدای نکرده هیچ وقت خوب نشم

استرس بدتر میکنه برو اول درمان کن مشکل اتو با استرس اینم رفع میشه 

من خالم مثل شما بود الان داروی اعصاب میخوره و معده اش هم خوب شده 

سنم خیلی کمه ۱۰ ماهه دارم عذاب میکشم ۱۰ ماهه که فقط دارم سینه مرغ میخورم حالم به هم میخوره دیگه حتی ...

حالا چرا سینه مرغ؟؟؟

عسل طبیعی که تو کوه هست با موم بخور فوق العاده هست برا زخم معده

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏