2777
2789

از صبح تا شب میشینه خونه، هیچ خراب شده ای نمیره، اونموقع ها که دلم میخاست خونه باشه هیچ وقت نمیموند الان نمیخام باشه ولی هست😔🤮

تازه چهار پنج روزه برگشتم و دارم سعی میکنم با خیانتش کنار بیام،، بچمم برمیداره بلدم نیس بغلش کنه درست حسابی اعصابم داغون میشه، همش باید قرص بخورم تا آروم شم

میدونم اینجا رو هم پکوندم اونقد راجب خیانت و ناراحتیم و...  حرف زدم 💔💔🤦🏼‍♀️ولی جای دیگه نیس خودمو خالی کنم، صبح تاشب با خودم حرف میزنم، دیگه کم میارم میام اینجا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار نمیکنه؟ بهش بگو راحت..بگو زیاد جلو چش نباش حالم بد میشع

??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بیشتر ببینید

اصلا خانما مجال ندین به این رفتارها اشتباه اقایون پروو ترشون نکنید انجام برسونین با حرف وداد بیداد فایده نداره درست هم نشده با حرف خالی اگ شرایط جدا شدن ندارین با تعهد ووکالت طلاق وحضانت بچه بگیرین کوتاه بیاین در این صورت گذشت نکنید اینجور رفتار اشتباه

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
نه، نمیره، نکی دونم کاراشو کی انجام میده

میتونی به خودش بگی تنهات بذاره؟ 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
تو نمیتونی خودتو سرگرم کنی؟ کاری چیزی کنی؟ یا حداقل بری کلاسی جایی

نوزاد دارم، ۴۸روزه کارم اونه فعلا، اونو نگه میدارم مجبورم خونه باشم، جس میکنم چش نداره ببینه با اونم دلم خوشه، همش میگیره بغل خودش نمیدونم که چی

زیاد باهاش حرف نمیزنم، حرف بزنم دعوا میکنم قیامت میشهدفتر داره نمیدونم دست کی سپرده نشسته خونه

خب رفتارش باهات چطوره...اگه برگشتی و بخشیدی خودت رو عذاب نده و بیخیال باش وگرنه بیماری اعصاب میگیری اگه زیاد حرص بخوری

??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بیشتر ببینید
خب رفتارش باهات چطوره...اگه برگشتی و بخشیدی خودت رو عذاب نده و بیخیال باش وگرنه بیماری اعصاب میگیری ...

دیگه سعی میکنه دلمو بدست بیاره دیگه

بیماری اعصابو گرفتم، خورد فهمیدن ماجراش به بعد زایمان،، دیگه الان قرص میخورم دو سه روزه، شیرمم نمیتونم بدم بچم، این از همش دردآور تره😞😞😞

نوزاد دارم، ۴۸روزه کارم اونه فعلا، اونو نگه میدارم مجبورم خونه باشم، جس میکنم چش نداره ببینه با اونم ...

وای سخته واقعا . همینجوریشم ادم حال ندارع شوهرش هی خونه باشه حالا فک کن خیانتم کرده باشه