2777
2789
عنوان

باشوهرم 5روزه قهرم

944 بازدید | 56 پست

شوهرم رانندس و سر اینکه میگفت بیا بریم واسه عید دیدنی خونه ی عموم اینا جرو بحثمون شد آخه ما 7ساله ازدواج کردیم درحالی که ی بار نرفتیم عید خونه ی عموش ولی امسال بخاطر اینکه عموش چنتا بار بهش معرفی کرده و بهش کار داده میگفت بریم منم گفتم خجالت میکشم بعد چن سال برم و نرفتم

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودشم روز چهارم عید بود و من روزه بودم حوصله نداشتم بازبون روزه برم

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

سعی کن پیشقدم بشی و باهاش آشتی کنی

بخدا قهرهای طولانی صدمه های بدی به زندگیت می زنه

کم کم حسش نسبت بهت کمرنگ تر میشه و این برای یک زندگی مشترک واقعا خطرناکه 

نذار قهرهاتون بیشتر از چند ساعت باشه نهایتا" یک روز 

بعد آشتی کنید و باهم خوش بگذرونید ...

یه پلک زدم یه شب گذشت دو پلک زدم دنیا گذشت   یه قاصدک رقصید و با هزار تا ناز اینجا نشست
خب؟

خب شوهرمم بعدش بهم فحش داد منم گفتم درست حرف بزن دعوامون شد میخواست خفه ام کنه 

خب میرفتی عزیزم.حق داشته همسرت.خیلی وقت ها خیلی از رفت و آمدها مناسبتی انجام میشه  و دوباره بدست فراموشی سپرده میشه.مثلا منم سال قبل بعد ۲۰ سال زندگی رفتم خونه پسر خاله همسرم عیددیدنی چون قبل عید تصادف کرده بود و ما ایام عید فهمیدیم .امسال هم نرفتیم دیگه.بهتر از قهر و اعصاب خوردی هست

حالامیرفتی

روزه بودم بهم فحش داد میگه من هرچی میگم باید بگی چشم بخدا داشت خفه ام میکرد

بعد افطار واسه یک ساعت میرفتین هم تشکر بود هم احترام بنده خداها اگه بهت بی حرمتی کردن بی احترامی کرده بودن اونوقت حق داشتی بعدشم حالا بعد ۷ سال میخاین در رفت و آمد باز کنید 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

سعی کن پیشقدم بشی و باهاش آشتی کنیبخدا قهرهای طولانی صدمه های بدی به زندگیت می زنهکم کم حسش نسبت بهت ...

بخدا نسبت بهش خیلی سرد شدم ن محبت کلامی بلده و ن واسه ی مناسبتایی کادو میگیره کلا به حرف خونوادشه عمرا آشتی کنم دلم شکسته