2777
2789

سلام ، میشه لطفاً شب شهادت هست یه کمکی به من بکنین 

میلی داره 50 هزارتومان نفری رایگان عیدی میده ، شرایطش هم اینه که یکی معرفیت کنه ، من کد دعوتم رو می‌زارم هم شما سود ببرین هم کمکی باشه برای هزینه های ازدواجم

داخل گوگل بزنین میلی اولین سایت ثبت نام کنید و هنگام ثبت نام این کد دعوت رو milli-tql1d بزنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اللهم عجل لولیک الفرج

باردارم، برام دعا کنید بچه ام سالم دنیا بیاد و خودمم آبله مرغون نگیرم 🤲

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹

اللهم صلی علی محمد وال محمد و عجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج 💖

یاعلی مولا 

اسلام علیک یا امیرالمونین 

الحمدالله یارب 

الحمدالله یارب 

یا علی مولا 

یا علی مولام 

یا علی مولام

خدایا تقدیرمون جوری بنویس ک خودمونم دوست داشت باشیم الحمدالله یارب 

الحمدالله

یا علی مولااا برام پدری کن لطفا

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💚

خانومای مذهبی من ی سوال در مورد روزگرفتن مسافر دارم کسی هست بپرسم؟

بپرس عزیزم اگر بتونیم جواب می‌دیم

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

بیشتر ببینید

السلام علیک یا امیرالمومنین 🥀

السلام علیک یا صاحب الزمان 🥀

اللهم العن قتله امیرالمومنین 🥀

الهی العفو الهی العفو الهی العفو 

اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری🤲

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

بیشتر ببینید
بپرس عزیزم اگر بتونیم جواب می‌دیم

عزیزم من دارم میرم مسافرت روزه نمیشه بگیرم درسته؟چون کمتر از ۱۰ روز میمونیم و اینکه زادگاهی که قرار نیست دیگه اونجا زندگی کنم روزه نمیشه گرفت درسته؟

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!

بیشتر ببینید