2777
2789
عنوان

حالت روانی افکار منفی

145 بازدید | 20 پست

سلام . بعد از هفت سال ازدواج کارای با سیاست خانواده شوهر رو اعضابمه . هرکار کردن و باعث اختلاف من و شوهرم شدن شوهرم نفهمید که مشکل اوناست الان که فهمیده فاصله گرفتیم. ولی من همیشه در استرس و اضطرابم نگرانم حتی پیش خانواده خودم خوش نیستم . به نظرتون برم روانشناس یا روانپزشک ؟قرص بخورم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هردو رو برومن خودم اول میرم پیش روانشناس، اون لازم بدونه میگه پیش روانپزشک هم برو

الان آمدم شهر ستان پیش مامانم اینا و ابجیم اصلا لذت نمی‌برم وقتی خونه مادرشوهرم میرم باز کارای رو اعصابشونو میبینم سکوت میکنم روم فشار میاد . . به نظرت همینجا برم یا بزارم بعد رفتم شهرم 

ن بخاطره خانواده شوهر قرص بخوری فقط فاصله بگیر کاری ک من سالهاست انجام دادم با شوهرمم خوب و خوشیم

فاصله گرفتم در حدی که شهرم و عوض کردم خواهر تنها موند ولی الان اصلا حالم نیست نمی‌دونم چطور مثبت اندیشی کنم . 

روی همه چی دخالت میکنن همون یک ساعت که نشستیم 

وای چقد ناراحت شدم برات عزیزم 🫂 چرا انقد زجر میده بهت عوض حمایت

دیشب متوجه می‌شدم پسر بزرگ مجردش می‌گفت چراغارو خاموش کنید می‌خوام بخوابم مام نشسته بودیم تو هال . مادرشوهر مم می‌امد چراغارو یکی یکی خاموش میکرد . بعد هم می‌گفت بخاطر خودتون خاموش میکنم بخوابید 

وای چقد ناراحت شدم برات عزیزم 🫂 چرا انقد زجر میده بهت عوض حمایت

شوهرم اصلا نمی‌خواد قبول کنه پدر و مادرش مقصرن چیزی نمیگه رو خودش فشار میاره و بعد هم برای ما سکوت ناراحتیش میمونه 

دیگه نمیشه کاریش کرد هم جدا شی بیچارگیه هم الان سعی کن فکر نکنی به این چیزا با کار مشغول کن خودتو

بخدا موندم چکار کنم اینجا تو یک شهر بودیم یک حور عذاب الآنم حالت مسافرت آمدیم یک جور . کلا رو اعصابم. نمی‌دونم چطور کنار بیام همش می‌خوام مثبت باشم نمیشه دست خودم نیست