2777
2789
عنوان

وای خدا من چیکارکنم مادرم قراره کل سیزده عیدو بیاد خونه ما بمونه🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 70 پست
بله دقیقا همینطوره برادرام ناراحت باشن نمیدونه چحوری اونا رو خوشحال کنه ‌هیچوقت کمک دستم نبود همیشه ...

ای بابا..

دور از جونتون میتونی بگی مامان آمدنی یسری دارو بیار بچه ها  یا خودتون اسهال شدید و بند نمیاد حتی اتاق خواب رو کثیف کاری کردید احتیاج به شستن داره.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پس دیگه گله نکن. سیزده روز عید رو قیدش رو بزن

خداکنه نیاد 

خداکنه یه برنامه براش بیوفته نیاد خونه ما .

حتی دیگه دلم نمیخواد برم خونه پدرم یه شب بمونم 

اگه روزی حالم بد شد  افتادم زمین اصلا دلم نمیخواد بیاد کمکم بده 

منم افسرده شدم خونه پدر از نداری و اخلاق مادرم کشیدیم شوهر کردم بازم دست از سرم برنمیداره اذیتهاش ح ...

اشتباه میکنی خواهر من

شما که هنوز نمیتونی حرفت رو راست بزنی، چجوری میخوای بچه بار بیاری؟ اونا هم تو این دنیای وانفسا، مثل خودتن؟؟؟

بزار مادرت ناراحت شه، حرف بزنه، تو فامیل بگه، الان خانواده شما شوهر و بچه هاتونن. مادر حامی ای هم که نیستن. پس رها کن این اخلاق رو. عیده، نوروزه، قراره اول از همه به بچه ها، دوم به جوونا خوش بگذره، سن و سال دارها باید بشینن خونه، بقیه برن خونه شون.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
اشتباه میکنی خواهر منشما که هنوز نمیتونی حرفت رو راست بزنی، چجوری میخوای بچه بار بیاری؟ اونا هم تو ا ...

پسر کوچیکم مثل خودم نیست خیلی رکه  

نگران اینم هستم که نکنه دهنشو باز کنه حرفی بزنه که مادرم به خودش بگیره 

ای بابا..دور از جونتون میتونی بگی مامان آمدنی یسری دارو بیار بچه ها یا خودتون اسهال شدید و بند نمیا ...

نمیدونم چیکارکنم  ولی میدونم تصمیمش جدیه  حتما میادو ۱۳ روز رو میمونه .

فقط خدا کمک کنه نتونه بیاد  بمونه خونش 

حس عذاب وجدان هم دارم  میگم من چه دختری هستم راضی نیستم مادرم ۱۳ روز بیاد خونم 

خدانکنه بمیره چی  اونوقت یاد این روزا میوفتم و دلم میگیره

نمیدونم چیکارکنم ولی میدونم تصمیمش جدیه حتما میادو ۱۳ روز رو میمونه .فقط خدا کمک کنه نتونه بیاد ب ...

اصلا به این چیزا فکر نکن خواهر

صرف زاییدن. بزرگ کردن، نون دادن، شیر دادن، پدر و مادر نمیشن.

خودم چندین سالِ روابطم رو با مادرم محدود کردم، بس که زندگیم رو به آتیش میکشه. هرجا هم میشینی میگه، ولی برام مهم نیست، چون اعصاب و آسایش خودم برام مهمتره.

شما نگران رک بودن پسر کوچولوتونین، من نگران بی زبونی بچه اولتو. بچه است دیگه، یه حرفی بزنه، بزرگترن نباید از بچه ناراحت بشن.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
نه فکرکنم همه میدونن میاد تهران مهمون خونه ما

ببخشید چه زرنگه ، مثل مامان منه سه ساله خونشو ندیدم ولی اون هفته ای چند روز اینجاس

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍