2777
2789
عنوان

وای خدا من چیکارکنم مادرم قراره کل سیزده عیدو بیاد خونه ما بمونه🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 70 پست
اصلا بگو ماهه مامانت این که یکی ۱۳ روز خونت بمونه واقعا سخته حتی مادر آدمبگو میخوایم بریم سفر

اخه میدونی من نمیدونستم تصمیم داره بیاد چون برادر مجرد دارم  به خاطر اونم شده فکرنمیکردم ۱۳ روز بیاد مهمون .

هربار زنگ میزد میگفت عیدو چیکارمیکنید منو همسرم میگفتیم خونه هستیم جایی نمیریم  و از دیروز علنی کرده میخوام بیام  ماهم یهو  نمیتونیم بگیم خونه نیستیم

با مادرشوهرم همشهری هستن میدونه هرسال خونش میمونه و از شهر براش مهمون میاد

بگو خودت میخای بری خونش ...بگو بچه ها دلشون میخاد.خاستی برو نخواستیم نرو.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل ماجرا اینه من این حرفو بزنم مادرم تااخر عمر همش حرفشو میزنه چه به شوخی چه جدی حرفشو میندازه که ...

بگه. چه اهمیتی داره. تو هم بگو شرایطش نبود. ببین اگه بخوای اختیار زندگیت دست خودت باشه باید قید یه سری چیزا رو بزنی. اگه بخوای جلوی همه خوب باشی پس باید پا رو اعصاب و دلت بذاری. پس انتخابش با خودته و هر دو با هم نمیشه

اخه میدونی من نمیدونستم تصمیم داره بیاد چون برادر مجرد دارم به خاطر اونم شده فکرنمیکردم ۱۳ روز بیاد ...

😂دارک شد بگو شوهرم خوشش نمیاد از اون بدبخت مایه بزار

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید
مادر بزرگم اینطور بود..مامانمم یه مدل دیگه خیلی دخالت میکنه.مثلا خرید کنم ۱کیلو سیب بگیرم.با خنده می ...

اینم همینجوره 

مثلا گوشت گرونه  بخوام غذا درست کنم غذاهای که بخوام با مرغ درست کنم همش میخواد بگه همیشه همینجورین 

نمیخره؟ 

بعد شوهرمو فحش میده که  خسیسه  و کار میکنه پولشو چیکارمیکنه 

بچع هات گناه دارن 

اینم همینجوره مثلا گوشت گرونه بخوام غذا درست کنم غذاهای که بخوام با مرغ درست کنم همش میخواد بگه همی ...

بعد چیزایی ک از ما دخترا و دامادا انتظار داره از پسرا و عروساش نداره.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
چقدر درک میکنم 😓😓😓😓😓مامان من اینقدر اذیت کرد من افسردگی گرفتم 🤕🤕🤕🤕

منم افسرده شدم 

خونه پدر  از نداری و اخلاق مادرم کشیدیم 

شوهر کردم بازم دست از سرم برنمیداره اذیتهاش حرفاش و گیر دادناش دخالت هاش و هنوزم داره 

من همیشه مجبور بودم بقیه رو راضی نگهدارم😔

منم عذا گرفتم فردا برم خونه ی مادرم دارم التماس رضا رو میکنم شب بیاد دنبالم میگه نه خونه ی مادرشوهرم ...

به خدا ما مثل همیم 

منم خونه مادرم عذاب میکشم .

هرکی رو میبینم میگم خوشبحالشون خونه مادرشون میرن حالشون خوب میشه درد و دل میکنن ولی من میرم یا میان خونه ما اعصابم داغون میشه

منم افسرده شدم خونه پدر از نداری و اخلاق مادرم کشیدیم شوهر کردم بازم دست از سرم برنمیداره اذیتهاش ح ...

از همین الان تغییر رویه بده بگو مامان یه هفته خدمت شماییم  بعدش یه برنامه ای واسه بچه ها داریم

بعد چیزایی ک از ما دخترا و دامادا انتظار داره از پسرا و عروساش نداره.

بله دقیقا همینطوره 

برادرام ناراحت باشن نمیدونه چحوری اونا رو خوشحال کنه ‌

هیچوقت کمک دستم نبود 

همیشه اعصابمو خراب کرده 

راضی نیستم خونه پدرم برم پدرمو ببینم در این حد 

از همین الان تغییر رویه بده بگو مامان یه هفته خدمت شماییم بعدش یه برنامه ای واسه بچه ها داریم

میگه منم میام 

میگه منو دیدین از خونه بیرون نرفتین دلم گرفت  بعد من میخواین برین بیرون😂😂😂😂