2777
2789
عنوان

خدا کجاست چراااا هیچکاری نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 32 پست
عزیز دلم دوستم استرس داشت هرچی دکتر میرفت بچدار نمیشد کلا بی خیال شد گف من بچع دار نمیشم چند ماه ب ...

۶۰۰۰ صلوات  یکجا نذر مادر حضرت عباس بخون ۳ ساعت طول میکشه ولی بی نهایتتتتتتتت حاجت میده امتحان کن  من حاجت گرفتم

منم خیلی عجولم متاسفانه و ب عینه دیدم ک دنیا ب کام آدمای صبوووره اما متاسفانه جز خصلت های نهادینه ش ...

خب آفرین که قبول کردی . اگه بگی جز خصلت هاته تلقین کردی هیچ کس بدش نمیاد خیلی سریع به اون چیزی که دوست داره برسه ولی اینو بدون اگه بخوایی همین فرمون بری تا زمانی که این حس توی وجودته قضیه بچه دار شدن حسرت میشه برات ان الله مع الصابرین من یه پسرم و هم سن شمام شاید توی زندگیم نسبت به رفیقام و هم سن و سالام بیشتر سختی کشیدم برادر اولیم دیگه دل نداد به زندگی برادر دومم روانی شد با یه پدر معتاد بیخیال من سومی غم و غصه اینا موهای سرم رو داشت سفید میکرد ولی وقتی از تهه دلم همه چیز و سپردم بخدا دیگه کار و بار دنیا ناراحتم نمیکنه موهای سفیدمم از بین رفتن . دلتو بده بخدا شما حداقل تا ۲۰ سال دیگه وقت داری 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب آفرین که قبول کردی . اگه بگی جز خصلت هاته تلقین کردی هیچ کس بدش نمیاد خیلی سریع به اون چیزی که دو ...

درسته حرفاتون... واقعا این عجول بودن عذاب شده برام... سرزمین کلا زندگی بر وفق مرادم نمی‌چرخه. صبر واقعاااا نعمت بزرگیه...انشالله شماهم زندگی بر وفق مرادتون باشه

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن

بیشتر ببینید