2777
2789
عنوان

خدا کجاست چراااا هیچکاری نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 32 پست
ام بچه همم وسواس فکری دارم ۷ ماهه هر لحظه استرس دارم برو تاپیکای قبلمو بخون ببین من چی میکشم

آروم باش گلم

هرچی بهش فکر کنی ازت دور تر میشه

و اینکه با حاملگی و زایمان وسواس فکری تبدیل به افسردگی میشه

برو پیش تراپیست. ورزش کن و...

حامله هم میشی به وقتش

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حتما خیلی داری سختی میکشی ولی بدون در کار خدا همیشه حکمت هوایی وجود داره که شاید ما بعداً متوجه بشم و بدون هیچکس دلسوزتر از خدا بهت نیست پس صبر کن و بهش توکل کن 

خدا همه مریضا رو به حق  همین ماه شفا بده 

میدونی من به عنوان یه برادر میگم خدا خوشش نمیاد از آدمایی که هول و عجولن من اینو توی زندگیم دیدم و اینو بدون با گذر زمان همه چیز درست میشه با توجه به اون سیستمی که خدا گذاشته پیش برو یعنی زیر نظر دکتر ولی اصلا عجله نکن اینو برادرانه بهت میگم اگه عجله کنی خدا هم هی گره میاره تو کارت من دیدم توی زندگیم  ایشالله نتیجه میبینی شما هم که سنی نداری 

وسواس فکری خیییییلی سخته اماااااا درمان داره اینو کسی بهت میگه ک تو اوج جوونیش ب بدترین نوع وسواس فکری درگیر بود.ببین نابود بودممممم. بحمدالله شفا پیدا کردم. شکرررر. بلین باید بخوااااااای. یروز بخواه همون روز میشه نقطه شروع کافیه فقط چند روز فکرتون کنترل کنی بخدا ک درسته این بیماری خیییییلی سخته اماااااا سمج نیس راااااحت از رو میره تو ی لحظه باخودم قرار بزار بگو من از این لحظه دیگ فکرامو تکرار نمیکنم تا خواستم تکرار کنم ذهنمو پرش میدم ی نقطه دیگه. از طرفی برو عطاری بگو آقا هرچی دارو آرامبخش ضد استرس داری بده بهم گل گاوزبان و اسطوخودوس و سنبل الطیب و.... قاطی کن روزی یک فنجان بخور همزمان ذهن لامصب کنترل کن. ۳ روز فقط فکر نکن قول میدم بهت یهو چنان میره پی کارش انگار هیچوقت نبوده

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن

بیشتر ببینید

چله حق شناس 🌸

صلوات برای شهید پلارک شهید ابراهیم هادی شهید نوید صفری شهید سامانلو 🌸

حدیث کسا 

دعای مجیر 

دعای یستشیر سه بار 

دعای معراج 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیشتر ببینید
میدونی من به عنوان یه برادر میگم خدا خوشش نمیاد از آدمایی که هول و عجولن من اینو توی زندگیم دیدم و ا ...

منم خیلی عجولم  متاسفانه و ب عینه دیدم ک دنیا ب کام آدمای صبوووره اما متاسفانه جز خصلت های نهادینه شده درمن هست

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن

بیشتر ببینید

همه مردم ناراحتیای خاص خودشونودارن من۳ماهع جیگرم تیکه تیکه س ولی همچین حرفایی نزدم به خالقم😐خدایی ک قرارع ی روزی برم پیشش چرا باید سرافکنده بشم بخاطر چیزای زودگذر

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

۱۰ ماهه ۷ ماهم هیت وسواس فکری گرفتم هر لحظه استرس دارم

عزیز دلم دوستم استرس داشت هرچی دکتر میرفت بچدار نمیشد  کلا بی خیال شد گف من بچع دار نمیشم  چند ماه بعد اوج ناباوری  باردار بود  الان ۳ تا بچه داره 

یکساله اقدامی؟من وسواس گفتاری امونمو بریده همششش استرس

اسرستون کنترل کن با داروهای گیاهی ک گفتم بهت هرکی هم گف عوارض داره گوش نده گل گاو زبون روزی ی لیوان عوارضی نداره من این راهو رفتم برو پشیمون نمیشی. بچه مادر مریض میخواد چیکار؟؟؟ اول درمان بعد بچه هم میاد

بیشتر ببینید

یه چی بگم شاید ناراحت شی 

ولی حقیقته 

با این میزان استرس ووسواس تو بچه دارم شی اونو ازار میدی 

لطفا اول به خاطر خودت بعد بچه برو تراپیست و درمان شو 

واقعا این حجم از وسواس فکری و اینا غیر طبیعیه 

چجوری انتظار داری بدنت بتونه بچه رو نگه داره وقتی اینقدر تو اشوبی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

۱۰ ماهه ۷ ماهم هیت وسواس فکری گرفتم هر لحظه استرس دارم

الهی خدا بهت بهترین رو ببخشه 

زمان کمیه 

استرس نگیر 

من بیشتر از ۱۰ساله باردار نشدم 

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️